Onatça berbat bir servis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haunter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Onatça berbat bir servis

Ben Adana ya Osmaniye den gittim ailemle birlikte gittik sırf onları bekletmemek için neyse dedim. Bunlar kadar adi bir servis yok kavga etsem abi tamam temizleyelim abi tamam onaralım beklet de beklet. Benim en ufak yalanım varsa bana yoksa onlara Allah biliyor. Ben bir daha asla gitmem ve başkalarının da zarar görmemesi için yazdım ve resimleri ekledim. Parayı çok kazandılar bide tek servis kaldılar elleri mahkum diyorlar böyle rezil bir iş çıkartıyorlar.

Teslim alirken arabanin etrafunda dolanir icine bakarim. Ilk bakimda direklerdeki ic dosemede yagli parmak izleri vardi temizlettim.. bazi servisler sanayide is beceremeyen elemanlara muhtac kaliyor !!!

haunter link' Alıntı:
Ben Adana ya Osmaniye den gittim ailemle birlikte gittik sırf onları bekletmemek için neyse dedim. Bunlar kadar adi bir servis yok kavga etsem abi tamam temizleyelim abi tamam onaralım beklet de beklet. Benim en ufak yalanım varsa bana yoksa onlara Allah biliyor. Ben bir daha asla gitmem ve başkalarının da zarar görmemesi için yazdım ve resimleri ekledim. Parayı çok kazandılar bide tek servis kaldılar elleri mahkum diyorlar böyle rezil bir iş çıkartıyorlar.

ben de mersin gedizlere osmaniyeden gittim arabamı arpel adana dan aldım servisi beğenmedim iskenderun anıl idare eder en azından arpelden.mersinli olduğum için ve mersindeki evime yakın olduğu için gedizleri bi denedim ilgi alaka sohbet hoşuma gitti.şimdi en ufak sıkıntımda osmaniyeden mersine servise giderim.tabi sadece amac servis değil mersini de gezmek  :D ;)

haunter link' Alıntı:

Valla sizi çok iyi anlıyorum, benim arabamda kaza sonrası tamirdeyken resmen sefalete terk edilmişti.

img1660resize.jpg

İşin daha da kötü o haldeyken ön kelebek camını da sökmüşler ve 1 hafta boyunca o pisliğin içinde açık şekilde bırakmışlar arabayı. Sadece arabanın içi değil, ön aksamın iç kısmı da rezalet haldeydi.

img1661resize.jpg

Ynt: Ynt: Ynt: Onatça berbat bir servis

labz link' Alıntı:
ben de mersin gedizlere osmaniyeden gittim arabamı arpel adana dan aldım servisi beğenmedim iskenderun anıl idare eder en azından arpelden.mersinli olduğum için ve mersindeki evime yakın olduğu için gedizleri bi denedim ilgi alaka sohbet hoşuma gitti.şimdi en ufak sıkıntımda osmaniyeden mersine servise giderim.tabi sadece amac servis değil mersini de gezmek  :D ;)
Bilardo oynarken camekanin arkasindan aracini saniye saniye takip edebildigin tek mekan abi :D

öyle demeyin onatçada beleş internet ve bilgisayar da var..3 saat oyalandığımı bilirim :)..Şaka bir yana Arpelin sahibi yaşlandığı için şirketi sattı.satın alan adam da kapattı opeli.şu an adanada sadece onatça kaldı.meydan onların artık..

Ynt: Ynt: Ynt: Onatça berbat bir servis

Aydn link' Alıntı:
Bilardo oynarken camekanin arkasindan aracini saniye saniye takip edebildigin tek mekan abi :D

aynen öyle de tek de çekilmiyor bundan sonra beraber gidelim servise arabalar ustalarla takılsın biz bilardoda takılırız  ;D ;D

sallierim link' Alıntı:
öyle demeyin onatçada beleş internet ve bilgisayar da var..3 saat oyalandığımı bilirim :)..Şaka bir yana Arpelin sahibi yaşlandığı için şirketi sattı.satın alan adam da kapattı opeli.şu an adanada sadece onatça kaldı.meydan onların artık..
hadi ya arpel kapandımı demek vay be ben arabamı ordan almıştım arpel adana ve civarında baya araç satmıştı çoğu arabanın arkasında onların etiketi vardı

labz link' Alıntı:
hadi ya arpel kapandımı demek vay be ben arabamı ordan almıştım arpel adana ve civarında baya araç satmıştı çoğu arabanın arkasında onların etiketi vardı
bana onatçadan çok daha iyi fiyat vermişlerdi ama siyah renk vardı.siyaha da asla binmem adanada.beyazını onatçadan bulunca hemen almıştım.arpel adanada belki onatçadan daha çok araba satmıştır.kapanması çok anlamsızdı.Çok da iyi kar ediyorlardı.Adanada binlerce opel tek bir servise mecbur şu an.onatça da müşteri patlaması olunca gelene gidene hava civa yapacak şimdi..

Bakım için fazla para vermişssiniz gibi geldi bana.

Geri