Önemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GkySrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence çok önemli birşey değil. pahalıysa yaptırmayın. ben 4 senede toplam 4 kere kullanmamışımdır.

Klimayla işim pek olmuyor o yüzden o kısımla pek alakam olmadı benimde 3 senede.Ama bozuk kalmasın kaskoya eklesinler ilerde uğraşmayım :)

Gökay eger sirkilasyon kapagi da bozuk ise ucuz degil..sirf o dügme bile 80tl den asagi degil ...

Gökay eger sirkilasyon kapagi da bozuk ise ucuz degil..sirf o dügme bile 80tl den asagi degil ...

Abi eğer kaskoya dahil ederlerse yaptırırım.Yoksa dediğin gibi bir fiyatsa kalsın nabalım.

aynen ama sikistir bu kazadan önce yoktu de....belki darbeden dolayi olmustur sen öyle de diret...kolay gelsin... :D

o kapak yanlız başına değişiyor işçilik dahil fiyatıda 40 tl yeni değiştirdim ve değil amam anahtar cama doğruysa o ışık hiç yanmaz içeri verirsen havayı o lambada yanar

bendede aynı sorun var. kalorifer konumunu her yöne denedim ama klik sesi gelmiyor.

basıyorum ışık yanıyor ama geri geliyor yani takılı kalamıyor.

ön konsol ışıklarını değiştirmiştim. o anahtarın olduğu yuvanın orda yarım cm lik yuvarlak ve ortasında her iki tarafında ince bi çıkıntı olan bi metal parçası buldum. baktım ama takacak yer bulamadım. acaba o metal parçası olmadığı için mi takılı kalamıyor ??

Sirkülasyonu sağlayan moturun kapağı kapalı konumda kalıp açılmadığında yapıyor torpidonun hemen arkasında yarım ay şeklindeki havalandırma moturunun kapak moturu arızası bende de sürekli açık kalıyordu camda buğu yapıyordu çözene kadar didindim kapağı kapatmayı başardım bu seferde açamadık :) teknik olarak el attık kapak moturunun çıkmacıdan sağlamını bulamadım bir arızalı daha aldım iki arızalı moturu sağlama çıkardım taktım ve sorunu çözdüm..

ön konsol ışıklarını değiştirmiştim. o anahtarın olduğu yuvanın orda yarım cm lik yuvarlak ve ortasında her iki tarafında ince bi çıkıntı olan bi metal parçası buldum. baktım ama takacak yer bulamadım. acaba o metal parçası olmadığı için mi takılı kalamıyor ??

Resim eklersen bakalım parçaya üstadım neymiş merak ettim..

Konsolu sokup takarken sirkulasyonu yonlendiren bu doner anahtarin bagli oldugu telin (gaz teline benzer) hareketlerini kontrol eden sistemin ayarlarini da bozuyorlar.

Biri anahtarin arkasinda digeri telin gectigi on sol konsol altindaki (Astra G) baglantilardan duzeltme yapmak gerekiyor.

Tabii dis hava kapaginin acilip kapanmasi ayri bir konu ama yonlendirmeyi on cama yaptiginizda bu kapagin da otomatik acilmasi konusu da biraz ilintili.. ..

Resim eklersen bakalım parçaya üstadım neymiş merak ettim..

resim ekliyorum bu parça nedir arkadaşlar ?
1 cm kadar çapı var , tam ortada her iki yüzündede çıkıntısı var

25122010808.jpg

Son düzenleme:
Geri