Öneri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hemano5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence gereksiz. Astra için aradığım bir çözümü bazen vectrada buluyorum bazen corsada, hatta bazen peugeotta. Herkes bir tasnif istersen içinden çıkılmaz bir durum oluşur özellikle teknik servis bölümü çok karışır. Şu anki durum güzel bence. Hem üç yıldır buna alıştık. Ne nerede gayet iyi biliyoruz. Değişince ortam karışacak.

Bence gereksiz. Astra için aradığım bir çözümü bazen vectrada buluyorum bazen corsada, hatta bazen peugeotta. Herkes bir tasnif istersen içinden çıkılmaz bir durum oluşur özellikle teknik servis bölümü çok karışır. Şu anki durum güzel bence. Hem üç yıldır buna alıştık. Ne nerede gayet iyi biliyoruz. Değişince ortam karışacak.

yapılmasını istediğimiz şey, bazı başlıkların kategori haline getirilmesi..

ne çok zor, nede çok karıştırılacak bir durum..

Bu şekilde forumda paylaşım va kaynaşma ortamı saglanıyor.
Diğer türlü herkes kendi modeline girip diğerlerinden kopacak.
Servise gittiğinizde her model için ayrı bi kısım mı var.
Nerden geliyor bu kendini diğerlerinden soyutlama düşüncesi anlamıyorum.
Opelin hepsi bir. Mantık ve yapı olarkak benzer araçlar.
Forumun bu şekilde kalması bene daha saglıklı.
Sayın başkan bu şekildede aradığını bulamıyosun , özelliklede astra f gibi güncel olmayan bir kasayla ilgili konular eriyip gidiyor.

servise gittiğimizde, kendi aracımızla ilgili bir soru sorduğumuzda görevli kişi bize diğer modeller üzerinde mi gösteriyor sorunu??

bence çok mantıklı bir öneri, bir başlık daha var bu konuyla aynı olarak.. yönetimin acilen değerlendirip olumlu bir sonuç çıkarması gerekiyor bence..

aracım ile ilgili bir konuya bakayım derken, alakasız onlarca konu çıkıyor ki karşıma..

katılıyorum

servise gittiğimizde, kendi aracımızla ilgili bir soru sorduğumuzda görevli kişi bize diğer modeller üzerinde mi gösteriyor sorunu??

bence çok mantıklı bir öneri, bir başlık daha var bu konuyla aynı olarak.. yönetimin acilen değerlendirip olumlu bir sonuç çıkarması gerekiyor bence..

aracım ile ilgili bir konuya bakayım derken, alakasız onlarca konu çıkıyor ki karşıma..

:good::good::good:

yapılmasını istediğimiz şey, bazı başlıkların kategori haline getirilmesi..

ne çok zor, nede çok karıştırılacak bir durum..

Madem çok istediniz aha ben de destek verdim. Aynen öyle yapılmasını ben de istiyorum:)

Madem çok istediniz aha ben de destek verdim. Aynen öyle yapılmasını ben de istiyorum:)

aklın yolu bir kardeşim teşekkürler destek için. zaten herkes yeni mesajlar bölümünden diğer insanlarında sorunlarına bakıp yorum yapıyor.

ancak aradığımız bilgileri de kolayca bulabileceğimiz standart başlıklar olmasının ve bu başlıkların sohbete çevrilmesinin önlenmesi için modların çok hassas davranıp insanların daha keyifli bir forum havası yaşamalarını tavsiye ediyoruz.

biz burada istediğimiz kadar destek verelim, yönetimden ses çıkmadığı sürece boşa...

Tamam güzel fikir vectra b ararken zorlanıyorum mesela ama hadi akü sorununu nereye yazacağız lastik sorununu ya da tavsiyesini nereye yazacağız. Forumun bu şekli herkesin birbirini görmesini sağlıyor. Kanımca bi ara bana da zor gelirdi ama bunun adı internet, chat, hoby, muhabbet, lak lak, site arkadaşım adını ne koyarsan koy bunun için yapılmış bişey bu site. Yoksa dijital klavuz niyetiyle olmaz ya da teknik sorun kitapçığı değil ki fihristten sayfa numarasını bul oku kapat. Sitenin büyüme gelişme hızı düşer o zaman. Lütfen yani ;)

çok basit: "arkadaşlar siz vectra b de hangi akü kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz" diye sorarsın. biz vectra b kullanıcıları da sana görüşlerimizi bildiririz. hani aynı model araba kullananlar birbirini daha iyi anlar diye düşünüyorum.

Geri