Guinness e girecekmiyiz acep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın daha açtığı ilk konuda filozof,felsefe proferörü,insan bilimci kim varsa üstüne gitmiş..Bence çok haklı böyle düşünmekte...
sadece sunu dıyebılırım sana; çok yanlıs dusunuyor ve farklı açıdan bakıyorsunBence haklısın.Yeni üye kendisini tanıtmadan bir konu açtıgında daha düzgün bir biçimde uyarılabilir.Hiç bir forumda kendini tanıtma zorunlulugu ve imzasına ismini soyismini yazmak gibi zorunlu bir kural yok dolayısıyla o kişide bilmiyordur bunu daha nazik bir şekilde uyarılabilir ama bazılarımız sert bir şekilde uyarıyor buda zoruna gider tabi insanın.Aranızda V.İ.P üye diye birisi varki ben daha doğru düzgün nazik bir mesajını görmedim bir üyeyi küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor nickini vermiyecem.Benim düşüncem budurki şu imzana isim soyisim yazma kuralı çok saçma bunun yüzünden ban bile veriyorsunuz bu siteden nefret etmek için o bile yeter insana.İnternet ile arası iyi olmayan bir üye bu siteye girer girdiğinede pişman olur çıkar.Türkiyede insanların hepsi internet profesoru değil bence kurallarınızı buna göre belirleyin...
Tabii ki farkındayım.. Ama dikkatli bakarsanız ismimi, yaşımı, yaşadığım şehiri ve kullandığım otomobilin markasını görebilirsiniz. Bence bu yeterli!Bilmiyorum farkındamısınız ama siz de kendinizi tanıtmamışsınız...
Bence haklısın.Yeni üye kendisini tanıtmadan bir konu açtıgında daha düzgün bir biçimde uyarılabilir.Hiç bir forumda kendini tanıtma zorunlulugu ve imzasına ismini soyismini yazmak gibi zorunlu bir kural yok dolayısıyla o kişide bilmiyordur bunu daha nazik bir şekilde uyarılabilir ama bazılarımız sert bir şekilde uyarıyor buda zoruna gider tabi insanın.Aranızda V.İ.P üye diye birisi varki ben daha doğru düzgün nazik bir mesajını görmedim bir üyeyi küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor nickini vermiyecem.Benim düşüncem budurki şu imzana isim soyisim yazma kuralı çok saçma bunun yüzünden ban bile veriyorsunuz bu siteden nefret etmek için o bile yeter insana.İnternet ile arası iyi olmayan bir üye bu siteye girer girdiğinede pişman olur çıkar.Türkiyede insanların hepsi internet profesoru değil bence kurallarınızı buna göre belirleyin...
Tabii ki farkındayım.. Ama dikkatli bakarsanız ismimi, yaşımı, yaşadığım şehiri ve kullandığım otomobilin markasını görebilirsiniz. Bence bu yeterli!
Ayrıca bu foruma çok sık giriyorum sadece fazla mesaj atmıyor, genelde okuyorum.
arkadaşlar gelin şu tartışmayı artık bir kenara bırakılım
insanlar ilk girdiğinde böyle güzel bir siteye nasıl üye olurumun heyecanıyla yeni konu atıp ortaya sonradan da pişman olmasını sağlamak yerine iyi bir şekilde anlatılması doğru olanı göstermesi daha doğru değilmi...bunun en iyi örneğini benden görebilirsiniz.inanın girip girceğine ortaya konu attığına pişman ediyorsunuz...
sizlerden ricam artık bu konu hk.lütfen konuşmayın...hala kendini ispatlamaya çalışmak daha da yanlış.....
Uğur;322302' Alıntı:Tabii ki farkındayım.. Ama dikkatli bakarsanız ismimi, yaşımı, yaşadığım şehiri ve kullandığım otomobilin markasını görebilirsiniz. Bence bu yeterli!
Ayrıca bu foruma çok sık giriyorum sadece fazla mesaj atmıyor, genelde okuyorum.
Aranızda V.İ.P üye diye birisi varki ben daha doğru düzgün nazik bir mesajını görmedim bir üyeyi küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor nickini vermiyecem.Benim düşüncem budurki şu imzana isim soyisim yazma kuralı çok saçma bunun yüzünden ban bile veriyorsunuz bu siteden nefret etmek için o bile yeter insana.İnternet ile arası iyi olmayan bir üye bu siteye girer girdiğinede pişman olur çıkar.Türkiyede insanların hepsi internet profesoru değil bence kurallarınızı buna göre belirleyin...
Uğur;320329' Alıntı:Yok kime ne faydası olacak, yok kendinizi tanıtın, yok konu açılmıştı zaten.... arkadaş bi hevesle bi konu açıyor ve hemen bunlarla karşı karşıya kalıyor. Açılmışsa ne olacak? Kötü bi konu mu açmış? Sanal ortamda konu kirliliğiymiş, sanki evinin önünü süpürmemiş. Haklı tepki bence...