Benimde aklıma o gelmeye başladı. 2010 da sorun yok gayet düzgün çalışıyor görünüyor. 2012 de sapıtıyor.
Benim aracım 2008 model usb sorunu yaşamıyorum yazılım çalışıyor ancak Body kısmındaki modüllere erişim yok boş sayfa geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimde aklıma o gelmeye başladı. 2010 da sorun yok gayet düzgün çalışıyor görünüyor. 2012 de sapıtıyor.
Internet bağlantısı varsa bilgisayarın aktivasyon sayfasını geçiyor ama interface ile bağlantı kurulamıyor bir türlü. Bu arada en son sürüm olan (sanırım en son sürüm) OP-COM Prof 150406b EN yide denedim bir değişiklik olmadı. Aynı sıkıntılar aynen devam ediyor.
bu versiyon opcom aktivasyonu bi türlü yapamadım bir sürü kod vermiş activasyon menüsünde kabul etmiyo bilgisi olan var mı?
eski versiyon ile rec menüsüne giremiyorum birde bunla denemek istiyorum.
Merhaba, sizinle op-com konusunda aynı problemi yaşıyoruz. Benim araç ta 2011 corsa-d. ama motor a13dte . Nasıl , çözebildiniz mi sorunu?
Ne olur çözdüm deyin şu sorunu. Aynı araçtan var bende de. Denemediğim firmware, program, driver kalmadı. ECU ECM sorunlu.