21 Şub 2010 #1,051 I ibrahimaydin5734 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ara 2009 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et khrmn-e3' Alıntı: Yok diyorsan yoktur... Sonu yoksa, konuşmanın zerre kadar anlamı yok! Selametle... Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun barış imzalanmış
khrmn-e3' Alıntı: Yok diyorsan yoktur... Sonu yoksa, konuşmanın zerre kadar anlamı yok! Selametle... Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun barış imzalanmış
22 Şub 2010 Konuyu Başlatan #1,052 K kahramans Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Tem 2009 Mesajlar 669 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et ibrahimaydin5734' Alıntı: hayırlı olsun barış imzalanmış Genişletmek için tıkla ... Ankara ekibi, yönetimi falan komple bir toplantı yapalım diyorum...
ibrahimaydin5734' Alıntı: hayırlı olsun barış imzalanmış Genişletmek için tıkla ... Ankara ekibi, yönetimi falan komple bir toplantı yapalım diyorum...
22 Şub 2010 #1,053 06_BA_3310 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ara 2009 Mesajlar 240 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et khrmn-e3' Alıntı: Ankara ekibi, yönetimi falan komple bir toplantı yapalım diyorum... Genişletmek için tıkla ... Ortak bi gün ve saat belirleyelim. Cumartesi akşam olursa birçok kişi gelir.
khrmn-e3' Alıntı: Ankara ekibi, yönetimi falan komple bir toplantı yapalım diyorum... Genişletmek için tıkla ... Ortak bi gün ve saat belirleyelim. Cumartesi akşam olursa birçok kişi gelir.