Opan'a şikayet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunca yıldır Ankara gibi bir yerde kaç defa vizeye girilmiş hepsinden sorunsuz geçmiş ama malesef kabak bana patladı :mad:
Daha vizeye gitmeden 1 gün önce serviste Bosch marka cihaz ile far ayarı yaptırdım ona rağmen kısa-uzun far ayarı düşük yazmışlar :sopa:
Sis farları ayarsız demişler inanılır gibi değil :rulet:
En önemlisi gündüz ledlerine ağır kusur demişler sonradan takılan ekipman olduğu için ... :rulet2:

Bunca yıldır Ankara gibi bir yerde kaç defa vizeye girilmiş hepsinden sorunsuz geçmiş ama malesef kabak bana patladı :mad:
Daha vizeye gitmeden 1 gün önce serviste Bosch marka cihaz ile far ayarı yaptırdım ona rağmen kısa-uzun far ayarı düşük yazmışlar :sopa:
Sis farları ayarsız demişler inanılır gibi değil :rulet:
En önemlisi gündüz ledlerine ağır kusur demişler sonradan takılan ekipman olduğu için ... :rulet2:

aydınlatmada çok atılar ledlerin ağır kusur olması normal dediğim gbi iş baştan yapılması gerekir tescili yaptıran takipçi yada satış elemanı kontrol etmeliydi benimde motosikletin far ayarı en yukarıda fakat far ayarı çok aşağıda dediler hafif kusur verdiler içimden dedim gel kendim daha yukarı kaldırabiliyorsan kaldır:)

Yeni çıkan nerdeyse bütün arabalarda standart hale gelmiş bir ekipmana ağır kusur dediler :sopa: Millet böğüren egzostlar,gözü kör eden sislere dahi taktırdıkları çakma xenonlar ve tuhaf kornalar ile gezer ama bize gelince olmaz :mad: Bağlantılarını söktürdüm vizeden sonra tekrar aktif hale getirecem ... :saplak:

Yeni çıkan nerdeyse bütün arabalarda standart hale gelmiş bir ekipmana ağır kusur dediler :sopa:

Farlar açıldığında gündüz farı otomatik kapanmalı. Bu mevcut ise kusur yazılmaması gerekirdi.

Yok kapanmıyordu far ve parklara bağlı yanıyordu ayrı bir düğmesi olması gerekiyormuş ...

Yok kapanmıyordu far ve parklara bağlı yanıyordu ayrı bir düğmesi olması gerekiyormuş ...

Doğru, kapanmaz ve tek ayrı düğme veya sensör ile çalışmazsa, sizinki gündüz farı değil, normal ek aydınlatma olur.

Gittim elektrikçi montaj dahil 50 lira verdiğim ledlere içeri almaya 2 mt kablo ve bir düğme için 40 lira istedi :mad: Bağlantılarını kestim vize bittikten sonra tekrar bağlatçam ;) Çok tuhaf bir ülkede yaşıyoruz vesselam ... :maden:

Allah'a şükürler olsun bugün vize işlerimi hallettim :yahoo: Opel merkezden helal olsun belgeyi yolladılar onunla trafiğe gidip ruhsat güncelleştirmesi yaptırdım.Tüv e gittim sonra ve sorunsuz geçtim :rakir: Ledleri de tekrar faal hale getirdim ... :)

Geri