Ynt: Opc Aztek Bronzu ile kaplama
Seçeneklere bak maşallah. Sanki araba için değil duvar boyama için seçenek kataloğu.
Seçeneklere bak maşallah. Sanki araba için değil duvar boyama için seçenek kataloğu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulas79 link' Alıntı:Doğan bizim araçlara petrol yeşili veyahut dolar yeşili gider nede olsa ikisinide iyi harcıyor
Daha önce tampon üzerinde dediğiniz işlemi yaptık, sadece tampon 400 TL tuttu. Parça büyüklüğüne ve detaylarına göre daha az veya daha yüksek tutarlar çıkabilir tabiki.albertxx link' Alıntı:Renkler güzel fiyatı sormadım pek dertte değil ama sıkıntı gelir arabayı çizerler o zaman ne fiyat çıkcak lokal yapılıyor mu yoksa tamamen mi değişiyor. Örneğin 1.000 lira ise bir çizik için 1.000 lira daha vermek koyar
Fiyatı pm olarak gönderdim, iç mekan için daha önce çalışma yapmadık, ayrı olarak fiyat çıkarılabilir.gradient link' Alıntı:Fiyatı ben de merak ettim. Ayrıca içerde orta konsol ve vites çevresine Carbon dediğimiz kaplama yapılıyor mu?
+111111111111111111111111GNSpower link' Alıntı:Bunun birde OPC kırmızısı var mı? Oluru nedir? (