- Konuyu Başlatan
usta aracı satmaya gerek yok o fıyatta degıldır ya corsa c nın dıreksıyon kutusunu degıstrdım 300 tl ye o kadar masrafı yoktur aracının oto elektrıkcısıne degıl bu dıreksıyon pompalarını felan tamır eden beyınlerı tamır eden elektronıkcıler olur onlara gıtmen lazım elektrıkcı daha basıte kacar v max aımızıde http://www.opelim.net/forums/private.php?do=newpm&u=1637 buna tıklarsan dırekt mesaj atmaya gelmesı lazım ole kopyaladım ama ona bı sor
Hocam link icin tesekkurler yalniz ordaki nick h20 gibi biseydi umarim dogru kisiye gitmistir mesajim ve direksiyon masrafi konusunda umarim hakli cikarsiniz ve o fiyata bulurum.Dediginiz elektirkcileri nasil bulurum bilmiyorum ama sanirim haklisiniz yani mutlaka tamirini yapabilen vardir. Benim kuskum hala elektrikle alakali soyleki bugun oglen hava gayet sicakti ve hic kitleme yapmadi. Yani yaklasik 30 40 km yol yaptim hic bi sorun yoktu gece eve gelirken 1 km lik yolda tamda apartmanin kapisinda hops kitledi yine.Sonra motoru istop ettirip geri calistirinca 15 20 saniye kadar (belki okadar bile gelmedi tam emin emin degilim) gen ciyak ciyak bi ses ciyk ciyk ciyk gibi boyle sesi tarif edemiorm iki kaucugu surttgumuzde cikan sese benzer bi ses geldi on taraftan biyerden. yani soguk havadan mi farlari acinca aku mu azaliyor sarj dinamosu yeterli mi sarjnedemiyor boylw bi sorun olmasi lazim yani mantigim bunlari dedirtiyor bana.Ama bilgim de yok
Son düzenleme: