farkı anlayıp anlamamak çok önemli değil diye düşünüyorum. otomobil tutkunu olmak bütün serilerini bütün ayrıntılarını bilmek değildir ki aracı alan arkadaşta opel tutkunuyum yazmamış zaten. Sanırım güçlü bir araç almak istemiş ve bu modeli almış. aldığı aracın hangi seride olduğunu bilmemesi, ayrıntıları bilmemesi o aracı boşuna almışsınız gibi mesajlar yazmayı gerektirmez. sizin düşüncenize göre piyasada araçlar arasındaki ayrıntıları en iyi bilen kişiler olan galerici esnafının hepsi otomobil tutkunu. tutku başka bir şeydir öyle tigra,linea,i10, accent era kullanmakla olmaz.senin için üzülerek söylüyorum, korkarım ki sende otomobil tutkunu değilsin. otomobil tutkunu olupta dizel era kullanan görmedim. sen olsan olsan otomobil sever olursun.
araç hakkında bilgim yok fakat aracınız hayırlı olsun demek istedim. Güle güle kullanın.
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aksine benim için çok önemli.
Böyle bir otomobile sahip olsam her türlü detayını öğrenmek isterdim.
En basitinden Top Gear programını izlerdim ve standart OPC'ye oranla çok daha sert bir otomobil olmasıyla alakalı eleştirilerinden anlayabilirdim.
Ayrıca benim kullandığım otomobiller ile ne kadar tutkulu olduğumu anlayamazsın.
Öncelikle ben öğrenciyim henüz tam manasıyla çalışma hayatına geçmedim , o yüzden elimde bütçe yok.
Dolayısıyla ailemin destek olması gerekiyor , bu sebeple ailemin de ihtiyaçlarını karşılayacak otomobiller tercih etmek zorundayım.
Accent Era diye küçümsediğin aracı almadan önce Peugeot 206 GTi bakıyordum çevrede ama bir tane temiz bulamayınca bu fikirden vazgeçtim.
Daha sonra 2001 Civic 1.6 iES buldum oda bana gereksiz pahalı gelince üzerine 2.300 lira koydum 2008 dizel Era aldım.
Linea Babam'ın şirket aracı ondan önce Jetta vardı , ondan sonra Fiesta 1.25 , C-Elysee aldı.
Şimdilerde Hyundai i10 kullanıyorum , onuda uygun fiyatlı , kaliteli ve eğlence faktörü iyi bir araç olduğu için tercih ettim.
Hyundai i10 almasaydım Seat İbiza 1.2 TSi alacaktım , oda fiyatına göre kelepir.
Benim de aklımdan Bmw E46 3.30 i , Volvo S60 R , Bmw E36 M3 , Subaru İmpreza WRX STi gibi arabalar çok geçti ama adam gibi dolgun bir maaşın olmadıkça bu otomobilleri almak bir kenara yürütmek mesele.
Takdiri size bırakıyorum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi