OPC REPLIKA JANTLAR HAKKINDA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nzmgkcng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: OPC REPLIKA JANTLAR HAKKINDA

Daha önce de söylemiştim Ethem hocam, çok güzel duruyor ;)

teşekkürler.... greatt

Bende bu jantları çok beğeniyorum ancak ne kadar güvenilir emin olmadığımdan takamadım.Acaba sıkıntı çıkardı mı hiç ?

Bu konu baya bi muallak:)) memnun olanda var olmayanda.. Yakıtı ve performans konusuda kişiye göre değişiyor :))) sıkıntı büyükkkk:)

Benim açımdan öncelik güvenlik zaten sport jantlarım var sıkıntım yokta göz yinede kayıyor :)

Nzmgkcng link' Alıntı:
Bu konu baya bi muallak:)) memnun olanda var olmayanda.. Yakıtı ve performans konusuda kişiye göre değişiyor :))) sıkıntı büyükkkk:)

Sıkıntı şu ! edition araçların üzerindeki saç tabir ettiğimiz jantlardan hafif olduğu kesin. Editiondaki jantlardan sonra aracın performansı arttı diyebilirim. Fakat sport jant çıkarılıp da bu takılır mı tercih meselesi! benim hoşuma gidiyor şahsen OPC 

yavuzozkan link' Alıntı:
Sıkıntı şu ! edition araçların üzerindeki saç tabir ettiğimiz jantlardan hafif olduğu kesin. Editiondaki jantlardan sonra aracın performansı arttı diyebilirim. Fakat sport jant çıkarılıp da bu takılır mı tercih meselesi! benim hoşuma gidiyor şahsen OPC 
yavuz abi en çok senin arabada güzel durdu gözüme.benim de aklımı fena çeliyor.egzoz taktıracaktım 400 tlye.bi egzosa 0 parayı vereceğime 400 daha verrim opc jantım olur diye vazgeçtim :D

Geri