Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel olmuş iyi günlerde kullan ancak aracının geneli orjinal olduğu için çok göze geliyor yay jant vs gibi bişeyler yaparsan daha orjin olabilir aracın kazasız belasız günlere
sırada cam üstü spoiler var sonra yay+jant+lastik olacak pek iddaalı olmadan soft bişeyler yapmaya çalışıcaz en sonda tomponlarla oynamayı düşünüyorum birden hemsine giremediğim için tek tek en ufak olanlardan başladım işte.
yanlış anlamanı istemem güzel bir başlangıç yapmışsın dediğin şeyleride zamanla yaparsın bende tesisattan başladım yay vs derken gitmeye çalışıyoruz ucuz şeyler değil yavaş ama güzel ilerlemek önemli olan
Valla haklı olabilirsin arkadaşım. mertten aldm ben spoileri ve üzerinde işlem yapıldı yükseltme + macun + astar + boya ve bu işlemler 100 ytlye mal oldu dün cam üstü spoilere 130 lira fiyat verdiler. neyle kıyasladığımıza bağlı birde arkadaşım kimse boşa fazladan para ödemek istemez.