OPCOM cihaz ve program versiyon uyumu hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mst

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba;

Opcom cihazım var, bazı menülerde sorun yaşıyorum, bunun sebebi olarak cihaz ile kullandığım programın versiyonunun birbirine uyumu olduğunu duydum.

Kullandığım cihaza uyumlu olarak programı yeniden yükleyebileceğim bir link yada bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi olan bir arkadaşım varmıdır?

Misal araç güvenlik kodunu okuma da sorun yaşıyorum.

Arkadaşlar merhaba;

Opcom cihazım var, bazı menülerde sorun yaşıyorum, bunun sebebi olarak cihaz ile kullandığım programın versiyonunun birbirine uyumu olduğunu duydum.

Kullandığım cihaza uyumlu olarak programı yeniden yükleyebileceğim bir link yada bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi olan bir arkadaşım varmıdır?

Misal araç güvenlik kodunu okuma da sorun yaşıyorum.

Opcom hiç bir yazılım ile güvenlik kodlarını okumaz... Yanlış mıyım Üstadlar ?

Opcom hiç bir yazılım ile güvenlik kodlarını okumaz... Yanlış mıyım Üstadlar ?

Opcom mevzusunu araştırırken bir yerlerde dek gelmiştim. Opcom güvenlik kodunu okumuyor. Aksine bazı işlemler için aracın güvenlik koduna ihtiyaç duyabiliyormuş. Ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Okuyor arkadaşlar. Kullanan iki tane tanıdığım var.

Opcom ile aracın bilinmeyen guvenlik kodunu ogrenmek ise kastınız vence cok zor acaba su cok pahalı opcom versiyonlarindami mumkun oluyor bu olay

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Opcom ile güvenlik kodunu bulamadim. Cruze control aktif etmem icin ise güvenlik kodu istemisti. Özel servisinden almistim kodu

Geri