Opcom ile neler yapılabilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İusta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende aliexpress'ten opcom v1.70 aldım, aracım Astra H 1.6 2012 essentia. Sürekli "Interface communication error or interface not powered from car" hatası veriyor. Aynı hatayı alan, alıp da sorunu çözebilen var mı? Ya da 2012 Astra h ile özellik açabilen var mı?
Ya da driverler tamamsa uygulamayi cd uzerinden acmayi deniyorsan da bu hatayi veriyor uygulamayi masaustune kopyala öyle aç.

İki hafta once opcom cihazı satin aldim ve aracima cruise control taktip aktiflestirdim. Bir de kontagi avinca yanan farlari aktiflestirdim. Baska ne yapacagim bilmiyorum cihaz evde yatiyor :) . Neler yapabilirim ne gibi ozellikler acilabilir?
Merhaba kendi aracım astra h classic3 essantia confort manuel vites bu araçlar içşn satılan pedal comander yada pedalx gibi cihazlar bunlardan almayı düşünüyordum gecen youtube biri video koymuş sport modu olmayan araçlarda sport modu aktif etme diye opcom cihazımla videoya bakarak onu yaptım ve gaz tepkimeleri bayağı gğzel oldu aracımın tabi azucuk yakıt arttı ama keyif almak çok güzel oldu deneyebilirsin.sport tuşu araçta olmadığı için aruza gösteriyor opcomda ama herhangi bir olumsyzluğu yok.

• Beğen
Tepkiler: İusta
Merhaba kendi aracım astra h classic3 essantia confort manuel vites bu araçlar içşn satılan pedal comander yada pedalx gibi cihazlar bunlardan almayı düşünüyordum gecen youtube biri video koymuş sport modu olmayan araçlarda sport modu aktif etme diye opcom cihazımla videoya bakarak onu yaptım ve gaz tepkimeleri bayağı gğzel oldu aracımın tabi azucuk yakıt arttı ama keyif almak çok güzel oldu deneyebilirsin.sport tuşu araçta olmadığı için aruza gösteriyor opcomda ama herhangi bir olumsyzluğu yok.
Hocam ilk defa duydum videosunu atarsaniz cok iyi olur .

Hocam ilk defa duydum videosunu atarsaniz cok iyi olur .
burdan bakıp yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: İusta
Opcom v1.70 aldım. Şanzıman sıcaklığını nasıl görebilirim ? Opcom ile başka neler yapabilirim ? Aracın orjinal kilometresini görebilir miyim ? Airbag hakkında bilgi alabilir miyim ? Saçma olacak ama soracağım :) beygir arttırıyor mu ?

Bu cihazı mobil olarak kullanılır mı

Motor soğukken ilk çalıştırmada arıza lambası yanıyor ısınınca sönüyor cihaza bağlatıyorum hata görünmüyor lamba söndüğü için tamirciye gidene kadar lamba sönüyor çıldırtacak lamba yanması cihazı sipariş ettim bilgisayar yok mobil olarak kullanılır mı

Geri