opel doblo yani combodaki motorda kullanmıyormu o makinayı ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opel doblo yani combodaki motorda kullanmıyormu o makinayı ??
yanlış anlaşılma olmuş, 20 cdti motordan %10 tasarruf değil, piyasadaki 1.6 hacimli turbo dizel motorlardan %10 daha ekonomik olacak + opel olduğundan satışlar tavan yapacak. uzun yolda 100km de 3.3 litre gibi bir tüketim beklemek yanlış olmaz.
"Açıklanan ilk versiyon 136 hp güç ve 320 nm tork üretecek. Bu değerlere yakın güç üreten 2.0 dizel motorlara göre %10'lık bir yakıt tasarrufu elde edilmiş."
Bence yanlış anlamışsınız. Cümleler gayet açık. Yazılanların doğru olduğunu kabul edersek müsrif bir motor. Ben hala 1.3 CDTI'cılardanım. İnşallah ikinci ele yansır da J kasa 1.3 CDTI'lara ulaşabilirim.
"Açıklanan ilk versiyon 136 hp güç ve 320 nm tork üretecek. Bu değerlere yakın güç üreten 2.0 dizel motorlara göre %10'lık bir yakıt tasarrufu elde edilmiş."
Bence yanlış anlamışsınız. Cümleler gayet açık. Yazılanların doğru olduğunu kabul edersek müsrif bir motor. Ben hala 1.3 CDTI'cılardanım. İnşallah ikinci ele yansır da J kasa 1.3 CDTI'lara ulaşabilirim.