opel a ses sistemi yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hay_LAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hay_LAZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. 95 vectra gt var bende.ses sistemini değiştirmek istiyorum.bu işten fazla anlamıyorum ama araştırdım biraz.orta sevyeli bi ses sistemi düşünüyorum.

ana ünite olarak sony cdx-gt620u,
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26082&productid=otsonycdxgt620u

ön kapılara ve ön konsola(tweeter yerleri ön konsolda) sony marka 13 cm lik component sistem,

arka kapıalrda hoparlör yeri yok,arka kafalıkların arkasında var oraya da yine sony marka 17 cmlik hoparlör düşünüyorum.
Yanlız hoparlörlerde 2 yollu ,3 yollu,4 yollu olayları var onu da anlamıyorum. mesela 4 yolluların çıkış gücü daha yüksek ama sistem kaldırırmı anfisiz bilmiyorum.kaç yollu tavsiye ederseniz?

bu sistem için ne düşünüyorsunuz?olur mu?Bunun için amfiye gerek var mı?Yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

eger ses sıstemı ıstıyorsanız anfisiz olmaz

illa sony mı olsun ıstıyorsun jbl 75*4 benım tercıhımdır

valla bilmiorum böyle takıntı gibi hepsi aynı marka olsun gibi sanki :D

benımde tum tesısat pıoneer ama anfım jameson

anfide kendini kanıtlamış jemesson veya jbl almakta fayda var.

peki bi soru daha:) amfiye bütün hoparlörlerimi bağlıyoruz yoksa sadace arkadakiler mi?

75 x 4 her hopparlörü ayrı ayrı 4 adet çıkıs var

bendede aynı arac var bi ara niyetlendim kuruyum sistem diye ama önce bi dösemelerimi halletmek lazım diye düşündüm gacı gucur ediyo koltuklar tavan :)

jamesson ucuz seri içinde en iyisi diyolar başka varmı cidden tavsiye eden

anfide kendini kanıtlamış jemesson veya jbl almakta fayda var.

jameson ve kendini kanıtlamış olmak :eek:

Geri