Opel aldığıma pişmanım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan derici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne demek şimdi bu!!??
Bu konuda çok bilgilisiniz herhalde!
Bahsetmiş olduğun Mercedes Bmw gibi araçlar gelir seviyesi üst düzeyde olanlara hitap ediyorlar.
Tabiiki lpg ile uğraşmayacaklar.
Üstelik opel kendi satmış olduğu Chevrolet araçlara lpg takıp öylede satıyor.
Opel sanki çokmu üst sınıf otomobil?
İlk fırsatta değiştireceğim zaten!

Kuşlar konusunda bayağı bir ihtisasınız var galiba!
epeyde bir kullanmışlığınız var diye düşünüyorum. Bu kadar bilginiz olduğuna göre
Bana kuşları tavsiye etmeden önce, yakın çevrenize tavsiye etmeniz daha doğru olur.
Ayrıca, Kuşları şimdiye kadar hiç almadım, almaya dahi teşebbüs etmedim.
Evet Tofaşın kuşlarını iyi biliyorum. Opel den sonra bir yılda iki defa tofaşı değiştirmek zorunda kaldım. Tekrar opele döndüm rahat ettim. Bir daha tofaşın kuş serisi ürünlerimi. Allah korusun derim. Uzak doğu malı Chevrolet ile amerikan malı Chevrolet leri birbirine karıştırmayın. Opel sevsisi bile önermediği için arkadaşa meriva aldık.

Son düzenleme:
yalnız şöyle birşey var, yabancı otomobil üreticileri türkiyedeki kanunlar nedeni ile buradaki mevzuata mudahale edemiyorlar. aynı sorun doğuş otomotivde de var. vw'in kalitesini biliyoruz, almanyadaki müşteri hizmetleri de mükemmel. ancak doğuş otomobilin uygulamaları nedeniyle türkiyede uygulama çok sıkıntılı, tüketiciler çok sorun yaşıyorlar, tüketici mağdur olsa bile zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar, aynı durum opel için de geçerli sanırım. yoksa general motoru arasanız ( ana yerlerini ) orada olsanız kesinlikle sonuna kadar ilgi alaka görürsünüz ama türkiyede olunca buradaki kanunlar :(

Geri