OPEL ANAHTARLIK HADİ BAKALIM

Ynt: OPEL ANAHTARLIK HADİ BAKALIM

Erhan42 link' Alıntı:
Mücahit Bey İzmirde ki servisten almıştım. Ankara da ki Servislerde de mutlaka vardır. Ortasında servisin ismi yazan bir parça var onu çıkarınca sade ve şık bir anahtarlık oluyor. Bulamazsanız İzmir' e döndüğümde size bir tane ayarlamaya çalışırım.

Çok teşekkürler Erhan Bey. Servise uğrarsam mutlaka temin edeceğim :)

Konuyu açan olarak yazan arkadaşların hepsine tşk ediyorum ama şahsen 60 tl gibi bir ücrete değmeyeceğini düşünmüyorum aksine anahtarlık bana göre aracın özeti gibi olmalı.yani elinizdeki anahtarlıktan aracınızın kalitesi ortaya çıkmalı diye düşünüyorum.resmi konulan anahtarlıkların hepsi güzel ama benim linkini yolladığım anahtarlığın yanından bile geçemez.ayrıca arkadaşlar odak ın reklamlı anahtarlığı dışındaki anahtarlıklar hepsiburada.com ve gittigidiyor.com ve  diğer sitelerde 20-30 tl aralığında mevcut. ordan da temin edebilirsiniz.yinede ben tarık beye bir danışacam bakalım şahsen bana getirebilirmi.yada herhangi bir opel servisinden getirip getiremeyeceklerini mutlaka sorup öğreneceğim. gerekirse 60-70 tl de veririm. buna değeceğini düşünüyorum.
thnxx

Yunus bey kolleksiyoner olarak tamamen katiliyorum. 60TL degil gerekirse 100 TL bile verilebilir ve vermisligim de vardir. Bu bir zevk meselesidir. Sizin resmini paylastiginiz da cok ozel ve guzel gercekten.

Ben de çok beğendim ve 60-70 tl verilebilir zaten õmůrlůk

gradient ve hakan kardeşim tşk ediyorum en azından benim gibi düşünen birileri olması güzel . ömürlük olduğu doğru. i30 anahtarlığımı yurt dışından yaklaşık 50 TL ye getirtmiştim. aracı satarken vermeye kıyamadım. bende duruyor::))koleksiyon::)))valla ben gerekirse kendim kargolatmaya çalışacam. tarık beye özel mesaj attım . genelden de yazdım bakalım getirebileceklermi.???kendim oplelin resmi sitesinden sipariş vermeye kalktım ama kargolanacak ülkeler içerisinde yunanistan bile var ama türkiye yi bir türlü göremedim. adamlar ekonomik krizle boğuşuyor. battı batacak. 3, dünya ülkeleri bile var ama türkiye yok.bugun bidaha deneyecem . birde yabancı dil olduğu için sıkıntı çekiyorum. getirtebilirsem burdan paylaşırım.
thnxx thnxx

Erhan42 link' Alıntı:
Zevkler ve renkler meselesi ama benim içinde bir anahtarlık için yüksek bir fiyat. Benim anahtarlığım bu bence çok da şık.
[img=450x600]http://img.tapatalk.com/d/14/07/29/se4ybyhe.jpg[/img]

Bundan Bende İstiyorum Nerden Temin Edebilirz İntertnet ֜zerinden Sipariş Verebiliyorsak Hemen Alacam TşK  general_Applause

brk27 kardeşim bu anahtalıktan gittigidiyor.com adresinde mevcut. bulamassan hepsiburada .com adresinde de var

brk27 link' Alıntı:
Bundan Bende İstiyorum Nerden Temin Edebilirz İntertnet ֜zerinden Sipariş Verebiliyorsak Hemen Alacam TşK  general_Applause
Servislerde bundan olması lazım. Ben İzmirdeki servisten ücretsiz almıştım. Bulunduğunuz yerdeki servislerde de olabilir. Bir görüşün isterseniz. Sade ve çok şıl bir anahtarlık.

Bencede çok pahalı anahtarlık için ama konu geçmişine baktım şu 2 modeli çok beğendim internet siteleri üzerinde de bulamadım bulsam direk alırım en fazla 25-30 TL ye kargo dahil gelir ki arkadaşımız 12 TL kargo dahil aldığını yazmış konuda sibop kapağı için bile alınır.

[img=800x600]http://i.hizliresim.com/9vL6gN.jpg[/img]

0bDPlZ.jpg

Geri