Opel Anahtarlik..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ergin967
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benimki kendinden anahtarlıklı :D:D

dün Ordu 'dan bir arakadşım geldi ziyaretime.astra 1.3 CDTİ kullanıyor.anahtarlığına bir baktım,bakmaz olsaydım kıskandım.geçen yıllarda Ordu opel bayi sıfır araç alan kişilere özel anahtarlık yaptırmış.gümüşten.ortada opel logosu,altta araç sahibinin ismi.valla çok kıskandım.ama foto çekmeyede cesaret edemedim.utandım....

sagolsun bosch postayla gene bı kaç hedıye göndermiş. ( yılda 1000 dolar cd guncelleme parasını alıyor gerçi:))
kif1926bd0.jpg

Mükemmel ya aacyip hoşuma gitti.Bundan nerde bulabilirim.Yada bulan birisi varsa bana ulaştırabilirmi??Tabiki tüm masraflar benden olmak üzere

Mükemmel ya aacyip hoşuma gitti.Bundan nerde bulabilirim.Yada bulan birisi varsa bana ulaştırabilirmi??Tabiki tüm masraflar benden olmak üzere
bende çok sevıdimde müzümsüz adamın teki daha ambalajını açar açmaz tepesini kırmayı başardı:mad: neymiş kıvırmalı sanmış bujı somunu gibi. birdaha gönderirlerse sana verim ok.? zaten normaal bujı değil küçük patpat motorların bujisinden kibar bişey

İlgine çok teşekkür ederim.Umarım bir daha gönderirler:D:D.Bu arada bende bizim aracın bujisi deiştiğinde çıkan bujiyi anahtarlık yapmaya çalışıcam.Bakalım olacakmı??

İlgine çok teşekkür ederim.Umarım bir daha gönderirler:D:D.Bu arada bende bizim aracın bujisi deiştiğinde çıkan bujiyi anahtarlık yapmaya çalışıcam.Bakalım olacakmı??
o biraz buyuk kaçar. bu araba bujisi değil hızar bujisi kucuk birsey yani

Anladım eğer bunlardan bulabilirsem bunlardan yapmaya çalışırım.

bunuda geçenlerde eyüp pratikere giderken (sahilyolu) mar otodan rica ettim sağolsunlar yakın ilgi gösterip 2 tane verdiler çok kullanışlı bunu kullanıyorum şuan..
p1010549wx4.jpg

evet gerçekten çok şık ve kullanışlı bir anahtarlık. özel promasyon yapımı piyasada sanırım bulamayız :(

Banada lazim ama niğdede yok....

hortlama rekoru olabilir bu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri