Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagolsun bosch postayla gene bı kaç hedıye göndermiş. ( yılda 1000 dolar cd guncelleme parasını alıyor gerçi)
bende çok sevıdimde müzümsüz adamın teki daha ambalajını açar açmaz tepesini kırmayı başardı neymiş kıvırmalı sanmış bujı somunu gibi. birdaha gönderirlerse sana verim ok.? zaten normaal bujı değil küçük patpat motorların bujisinden kibar bişeyMükemmel ya aacyip hoşuma gitti.Bundan nerde bulabilirim.Yada bulan birisi varsa bana ulaştırabilirmi??Tabiki tüm masraflar benden olmak üzere
o biraz buyuk kaçar. bu araba bujisi değil hızar bujisi kucuk birsey yaniİlgine çok teşekkür ederim.Umarım bir daha gönderirler.Bu arada bende bizim aracın bujisi deiştiğinde çıkan bujiyi anahtarlık yapmaya çalışıcam.Bakalım olacakmı??
bunuda geçenlerde eyüp pratikere giderken (sahilyolu) mar otodan rica ettim sağolsunlar yakın ilgi gösterip 2 tane verdiler çok kullanışlı bunu kullanıyorum şuan..