Opel Aracıma Ben Bu İşi Biliyorum Yaparım Diyen Bir Sponsor LPG ci Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nadir abi senin şimdi bu lpg den olan problemin ne ?

nadir abi senin şimdi bu lpg den olan problemin ne ?

Benim LPG sorunum kalmadı aslında çalışmasında çekişinde hiç bir sorun yok sorun sadece bu araç şehir içinde 210 KM yol yapıyor ve 90 TL gaz yakıyor gazında fiyatı 2.19 TL dert bu. LPG ekonomik olsun dedik ama sanırım araç şehir içinde 42 kuruş yakıyor.

nadir abi benzinde yaksa yaksa 55 kuruş yakar ? yanlışmı ?

nadir abi benzinde yaksa yaksa 55 kuruş yakar ? yanlışmı ?

Sanırım öyle bir şey olsa gerek hiç denemedim ama. Benim aracım biraz hantal araç birde tek nokta olmasından dolayı etkileri büyük ama bir çok usta ile iletişimde oldum kimisi normal diyor kimisi A normal işin içinden çıkamadım açıkçası... benzinde ne kadar yaktığını hiç bilmiyorum.

abı yol bılgısayarı var mı sende

ortalama hızına bakacaktım
benım arac sehır ıcınde ortalama hız 20-25 arası 12 lt ( benzın degerı bu ) den asagı dusmuyor
ancak ortalama hız 35 cıvarı olunca 9 lara ınıyor yanı sehır ıcı dedıgımız olgu cok farklı eger dur kalk fazla yapıyorsan dedıgım 12 lt LPG de 13 cıvarı yakar oda 400 lere dayanır aynı yolu kullanan yakın araclar var mı onlarla bı gorus
ben sehır ıcı 350 yaktıgım donemlerde aynı mahalleden ıse gıdıp gelen bı abımız dısel corolla ıle 280 yakıyordu sukur dedım sesımı cıkarmadım yolun kısa ve dur kalkı bol ıse cok anormal bı durum degıl bence

ortalama hızına bakacaktım
benım arac sehır ıcınde ortalama hız 20-25 arası 12 lt ( benzın degerı bu ) den asagı dusmuyor
ancak ortalama hız 35 cıvarı olunca 9 lara ınıyor yanı sehır ıcı dedıgımız olgu cok farklı eger dur kalk fazla yapıyorsan dedıgım 12 lt LPG de 13 cıvarı yakar oda 400 lere dayanır aynı yolu kullanan yakın araclar var mı onlarla bı gorus
ben sehır ıcı 350 yaktıgım donemlerde aynı mahalleden ıse gıdıp gelen bı abımız dısel corolla ıle 280 yakıyordu sukur dedım sesımı cıkarmadım yolun kısa ve dur kalkı bol ıse cok anormal bı durum degıl bence

İşin özünde Ankara içinde dur yada kalk olmayacak gibi değil. Aracın eksisi çok fazla birincisi araç 8V motor yani tek nokta ikinci araç otomatik, üçüncü araç hantal, beygir olarak da sanırım 75 beygir...

4. sü bız aracı her gun ısınana kadar benzınle kullanıyoruz ama hesap yaparken o km yı lpg ıle gıtmıs gıbı hesaplıyoruz buda degerı dususyor sen sureklı lpg de gıdıyorsun ben kısın nerden baksan ayda 40 tl benzın harcıorum sen hıc harcamıyorsun buda senı sasırtıyor olabılır

4. sü bız aracı her gun ısınana kadar benzınle kullanıyoruz ama hesap yaparken o km yı lpg ıle gıtmıs gıbı hesaplıyoruz buda degerı dususyor sen sureklı lpg de gıdıyorsun ben kısın nerden baksan ayda 40 tl benzın harcıorum sen hıc harcamıyorsun buda senı sasırtıyor olabılır

Benzin benim için sadece çalıştırma için yeterli o kadar araca gaz verince direk LPG geçiyor. Ama burada bazı konuları okuyorum adam bilmem şu kuruş yakıyor diyor yada buna benzer o zamanda benim araç resmen LPG manya oluyor :)

Aslında ilk önce bir konu açtım sitede bir çok arkadaş fikir beyan etti.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=91203

Geri