Opel araçlarımıza sonradan takılan koltuk kılıf hk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rakcay52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rakcay52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba forum dostları araçlarımıza sonradan takılan koltuk kılıfları şoför ve yan koltok sırtlıklımı daha iyi olur, yoksa direk arka koltuklar nasılsa ön koltuklaradamı aynı olsun (ortopedik olmayan) sırta ve yan bellere destiksizmi olsun kalın sağlıcakla

sırt ve yan destekli kılıflar çok daha rahat ama kişiye göre değişir esasında kılıf takmanın amacı orjinal döşemenin yıpranmaması ve kirlenmemesi olduğuna göre ortopedik yada değil çok da önemli değil diye düşünüyorum.

bendeki vectranın ilk sahibiyiz. orijinal koltuk döşemeleri yıprandığında çok kılıf baktım. istedigim gibi aracın içinde sırıtmıyacak kılıf bulamamıştım. bende yetkili servisten orijinal astra G koltuk döşemelerini aldım ( o zamanlar da vectra a ların çoğu parçası mevcut değildi ) o da yıpranınca döşemecide yıpranın kısımları (ön koltukların sırt ve baldır kısımları, sanırım inip binerken sürtmekten oluyor ) deri kaplattım. yıllardır kullanmaya devam ediyorum hic bir sıkıntı olmadı. hem kalıcı hem de güzel bi görüntü oldu. çok fazla deri ve işçilik kullanılmadığı için çok da para istemezler. yakında foto eklemesi yapıcam ordan da görebilirsiniz. ben arkalarla önlerin farklı görünmesine taraftar değilim. eğer benim aracımda olduğu gibi şöför koltuğunun süngeri yıprandıysa döşemeciden ek sünger koymasını istersiniz.

Geri