- Konuyu Başlatan
ya opelın sagı solu bellı olmaz kaçar dıye kılıtledım ya kıs geldı kıyamıyorum ben astraya 2 senedır kıs görmedı allahın ıznıyle bu senede görmeyecek. brodwaya bınecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ya kıs gunu neme lazım pıyasa yaz lastıklerıyle gezen araclarla dolu şordan bırı gelır vurur neme lazım ıkıncı arabam olmasa mecbur bınecem ama ıkıncı olunca bınmem abıCorsa_N' Alıntı:ya bin gitsin allahını seversen kız gibi yetiştiriyorsunuz opelinizi sonra sokak serserisi pug lar ve hondalarla yarışamıyo.
ben corsa_n a kazak bile giydirmiyom kışın bak nasıl köpek gibi ne pug bırakıyo ne honda
astrammm' Alıntı:yok ya kıs gunu neme lazım pıyasa yaz lastıklerıyle gezen araclarla dolu şordan bırı gelır vurur neme lazım ıkıncı arabam olmasa mecbur bınecem ama ıkıncı olunca bınmem abı
anlıyor musun..Hadi gülümse...Belki şehre bir film gelir...Bir güzel????gerisini unuttummdellal' Alıntı:Bir garajım bile yoook
mdellal' Alıntı:Çok da el bebek gül bebek yetiştirmemek lazım bunları,yoksa rahata bi alıştırırsanız daha fazlasını isterler;bazen zora da gelmeleri lazım ki şımarmasınlar ...