Opel Astra 1.7 DTI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chidely

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar temiz ve yakıtı tasarruflu olan bi araç almak istiyorum fakat hangi aracı alacağıma bir türlü karar veremiyorum.Eskisi gibi opel olsun istiyorum.Yada honda civic.İnternette gezinirken bi ilan buldum.DTI motorlar sorunlu diye duymuştum veztralarda.Astralarda da aynı şey geçerlimidir acaba?Fiyatına,km sine ve aracına göre nasıldır bu ilan yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.İşte link...
http://www.sahibinden.com/hasarsiz_...a_1_7_dti-27WQQaXQQ15265167WQQpXQQdisplayitem

zamanında egr sini iptal edersen bakımlarını düzenli yaparsan çok güzel bir motor bizim arabalardaki isuzu astra da aynı motor varsa alınır

Bahsettiğim araç hakkında kesinlikle yanaşma ya da çok güzel hiç kaçırma diyecek arkadaşlar varmı acaba?

astra bide 1,7 dti fiyat güzel km de normal bi araştır içine siniyorsa neden olmasın..

arkadaşım sorunsuz bir arabadır dti ler anacak dizel araçlarda geçmişi önemlidir güzelce baktır araç güzel km si de uygun fiyatta iyi alınabilecek bir araç

Tşkler arkadaşlar...

dün 1.7 dti motor 150.000 km yi devirdi ben motorun sağlamlığı konusunda gayet ikna oldum 200,000km ye gelince ayrıntılı bir raporu sitede paylaşacağım zaten...

Peki bu 1,7 dti ler lt/km de ne tüketiyorlar? beygirleri kaç merak ettim bende:D 1,3 cdti den daha performanslı olmalılar. ancak vergileri yüksektir bunun.

Peki bu 1,7 dti ler lt/km de ne tüketiyorlar? beygirleri kaç merak ettim bende:D 1,3 cdti den daha performanslı olmalılar. ancak vergileri yüksektir bunun.
Merak ettiğim sorulardan birkaçı :) Ayrıca bu aracın şu anki yıllık vergisi 396 tl.

Geri