opel astra 1997 almak istiyorum tavsiye edermisiniz

cemergun34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
8 aydır araba arıyorum arkadaşlar elimde 10000 ytl para var bu araca da bu fiyatlardamıdır . Araba Bakırköy de sahibinın vakti olmadığında ustayı sen getir diyor.

Bakırköy tarafında tanıdığınız bir usta varmı

acil yardımcı olursanız sevinirim....

Astra F yi şiddetle tavsiye ederim ama ezilmemiş az ve temiz kullanılmış olması şart.yoksa masraflı olur.gls modeli ve abs çift hava yastığı klimalı olanından al.temiz bişe bulmak istiyorsan en az 12-12.5 ytl yi de gözden çıkarman gerekir.

bende de 97 var tavsiye ederim...

Eğer abi temizini bulursan seni çok memnun bırakacağından şüphen olmasın:) bide abi GLS modellerini alırsan seni daha çok memnun edecektir;) hem boyalı tampon hemde jantıyla görüntü bakımından daha iyidir:) :D donanım olarak +yolcu airbag +ABS donanımlarıda olacaktır ama en az 13000 dir temizi ama GL modellerinde temizi en az 12000:) dür

Aracın fiyatı düsük geldi bana km'si kaç boyası orjinal mi kaportada değişen var mı servis bakımlımı?

alırsanız kesinlikle çok memnun kalırsınız. özellikle temizini bulursanız çok daha rahat edersiniz. yol tutuşu çok iyidir performansı yeterlidir malzeme kalitesi yüksektir. 10 yıllık araba olmasına rağmen yeni nesil araçlara rahatlıkla kafa tutabilmektedir :D bizimkide 97 model ama gl. Bulabilirseniz gls si daha makbuldür ama özelliklere çok takılmıyorsanız gl de gayet iyidir
araç hakkında soru sormak isterseniz
astra f kullanıcıları olarak burdayız http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=21200 ;)

yanlız 97 model ve temizini bulmak için bu fiyatın biraz üzerine çıkmanız gerekir 12,000 civarına güzel bi F bulabilirsiniz mesela bizim arabaya 12,500 e müşteri hazır her gördüğü yerde önümü kesiyor sat diye ama satmıyoruz :D

bizimkide 97 model tavsiye ederim çok iyi araç
ancak o fiyata temizini bulmak imkansız en az bi 11.5-12 gözden çıkarmalısın en az ;)

alırsanız kesinlikle çok memnun kalırsınız. özellikle temizini bulursanız çok daha rahat edersiniz. yol tutuşu çok iyidir performansı yeterlidir malzeme kalitesi yüksektir. 10 yıllık araba olmasına rağmen yeni nesil araçlara rahatlıkla kafa tutabilmektedir :D bizimkide 97 model ama gl. Bulabilirseniz gls si daha makbuldür ama özelliklere çok takılmıyorsanız gl de gayet iyidir
araç hakkında soru sormak isterseniz
astra f kullanıcıları olarak burdayız http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=21200 ;)

yanlız 97 model ve temizini bulmak için bu fiyatın biraz üzerine çıkmanız gerekir 12,000 civarına güzel bi F bulabilirsiniz mesela bizim arabaya 12,500 e müşteri hazır her gördüğü yerde önümü kesiyor sat diye ama satmıyoruz :D
Alican aracını öldürme diyorum başka bişey demiyorum:) :) :)
:D :D :D :D

Aslanım F cilerim be:alkis:Nasıl da sahip çıkarmışız arabalarımıza.reklam süperrr:D

Geri