opel astra 1997 almak istiyorum tavsiye edermisiniz

İlker abi F kasa kullanmak ayrıcalıktır;) inan kullanan bu araçlara aşık oluyo nedense:) :D :D burdan ben bunu gördüm;)
Ayrıca abi görüyosun ani kullanan herkeste memnun aracuından tamam ufak tefek arızaları oluyo olmuyo değil ama yaşına göre yinede iyi;) ama diri bi F kasa bulursan o sorunlarda çıkcağını sanmıyorum:) ama dediğim gibi 12den aşağıda alma öçünkü bi sorunu vardır kesin kesin:( :( :( veya gerçekten sıkıntıdadır sahibi:( araştırıp almanızı şiddetle tavsiye ederim;)

Alican aracını öldürme diyorum başka bişey demiyorum:) :) :)
:D :D :D :D

satmıyoruz zaten :D satmamız kesinleşince 13,500 derim 13 e de veririm :) bugün balkonda oturuyorum aşağıdan biri bağırdı alican diye baktım adam bizim arabanın yanında durmuş alıcam bunu sizden diyor:) ya dedim bi git deli midir nedir satmıyoruz kardeşim :) her gördüğünde önümü kesiyor . hayır en sonunda 15 istiycem verirse alsın gitsin :)

bakırköy taraflarında bildiğiniz bir usta varmı

Umraniyedeki parçacı bir arkadaşa sordum otomatik arabalarda en büyük sorun yokuşlarda arabaların kayması deniyor. Hem bu durumu test ettiricem hemde genel bir durmunu soucam. Bu sorunu çözmenin maliyeti 3500 ytl.dir

o paralara binilebilecek en iyi aralardan birisi tabi temizini bulman gerekiyo hırpalnmış bi araç sana masraf açabilir

8 aydır araba arıyorum arkadaşlar elimde 10000 ytl para var bu araca da bu fiyatlardamıdır . Araba Bakırköy de sahibinın vakti olmadığında ustayı sen getir diyor.
Bakırköy tarafında tanıdığınız bir usta varmı
acil yardımcı olursanız sevinirim....
Satıcı arkadaşın tavrı bana çok ilginç geldi, çok tok satıcı. Bu devirde millet malını satmak için elli takla atıyor. İşi çok arabayı ustaya gösteremiyor, satış işlemi için notere nasıl gelecek, o zaman işi yok mu? Bana kalırsa o araç fazla temiz değil, ustanın yanında mahçup olmak istemediği için yokuş yapıyor olmasın. Aman dikkat derim.

Benim araçta 97 model astra f çok memnunum walla. ama 10.000ytl ye bulamazsınn bence 1-2daha koyman lazım...aracın perfomansındanda memnunum kısa mesafelerde çok atak yanee..kalkışları filanda çok iyi..

Geri