Opel Astra 2.0 GSİ SİZCE..!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağzı yüzü kaymış bi gsi bence
bide herkes DAR 47 demiş ama 94 bodysi olmayan gsi ne kadar gsi oluyoki?

ayrıca astra g gsi ile f kasa c20xe gsi arasında çok ciddi bir uçurum var biriyle kategorinde super lige kadar gidebilirsin diğeriyle amatör kümenin diplerinde sorunlarla boğuşursun

içinde gençlik ateşi varsa ecotec bişey alma direk c20xe ye yapış

İşte senin gibi düşünen arkadaşlar gidip patates gsi lara 94 diye dünya para veriyorlar sonra sanayi çevreleri bir hayli gelişiyor.

Beğenmediğin bodysiz gsi ın sadece ön tamponu ve yan bodyleri eksik.

Ve km side orjinal 135 bindir.

Heee çok temiz bir 94 orjinalden tabiki kıyas götürmez ama piyasadaki gsilar ortada....

10 PARMAĞI GEÇMEZ TEMİZ 94.

İşte senin gibi düşünen arkadaşlar gidip patates gsi lara 94 diye dünya para veriyorlar sonra sanayi çevreleri bir hayli gelişiyor.

Beğenmediğin bodysiz gsi ın sadece ön tamponu ve yan bodyleri eksik.

Ve km side orjinal 135 bindir.

Heee çok temiz bir 94 orjinalden tabiki kıyas götürmez ama piyasadaki gsilar ortada....

10 PARMAĞI GEÇMEZ TEMİZ 94.

ben bi gsi almıştım valla 94 modeldi ilk aldığımda problemliydi ve herşeyini 1 haftada çözüp sorunsuz olarak bindim. senin patates dediğin gsi lar genelde sahipleri nereye götürüp nasıl başa çıkacağını bilmediği için o haldeler. tampon body koyarsın sonra okanın sarı gsi gibi bi aracın olur . ama lacivert olur :D piyasadaki gsi ların %90 ı sahipleri ve gittikleri servisler yüzünden sorunlu ben 600bin yakıp kasasını kaldıramayan lie 15 i aldığımdan 5 gün sonra geldiği hali bilenlere danışabilirsin. 94 bodysi olmayan gsi a ben şahsen gsi demem. çünkü çok çirkin ve pasif duruyo ekstradan 2000 lira civarı bi maliyet demek ayrıca. Zevk meselesi ama üstüne para versen ecotec gsi'ın yanına yanaşmam

kartal da otururken oldukça iyi bildiğim bir araçtı sık sık papatyanın orda ve minibüs yolunda shell de görüyordum selamlaşırdık sahibiyle sahilde de bi kaç kere denk gelmiştik güzel yürüyen bir araç olduğunu biliyorum

Geri