opel astra 98 cd hakkında görüşleriniz

sarizeybek1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende bir opel alarak aranıza katılmış buunmaktayım.araçta lpg yok.araç benzinde uzun yolda ve şehir içinde ne yakıyor.lpg taktırsam ne kadar yakar? araca lpg taktırmayı düşünüyorum hangi marka taktırayım fiyatları hakkında da bilgi verirseniz sevinirim

Kardeş Hoşgeldin.bende De 98 Astra Var Ama Senin Kasanin Bi Eskisi.ancak Motorlarimiz Ve Yakit Sarfiyatimiz Hemen Hemen Ayni.şehir Içinde 250 Binden Aşaği Yakmiyor.şehir Dişinda 175-180 Civari Benzin Yakiyorum.arabanla Yilda 10 Bin Km Nin üzerine çikmiyorsan Tüp Taktirma Bence.sonuçta Benzin Her Zaman Iyidir.tüp Taktirmayi Düşünürsen De Brc Den şaşma Derim.tartarini Ya Da Atiker De Olabilir.kaça Aldin Arabayi?ben De Kirşehirden Evliyim.şu An Da Kirşehirdeyim.hayirli Günler...

arabayı 16.500 e aldım.ne iş yapıyorsunuz? ben yarın akşama kırşehirde olacağım inşallah.

öğretmenim Kayseride.siz Ne Iş Yapiyorsunuz?ben Arabayi Kayseriye Biraktim.buradan Da Memleketim Samsuna Geçeceğim.arabada Kar Lastiği Falan Yok Benim.siz De Dikkat Edin.yollar Karli.

yok yok yarın arabsız olarak gelecem. arabayı pazar günü getirecem.bende öğretmenim niğdedeyim

Sanirim Ilk Defa Yaptiranlar Için Yillik 1000 Ytl Falan.ama O Yil Içinde Kaskoyu Deldirmezsen Yani Allah Korusun Arabani Bi Yere Vurmazsan Yildan Yila Düşüyor Diye Biliyorum.benim Arabada Kasko Yok Ama Babamin Bora'ya Yaptirmiştik Ordan Biliyorum.ama Tam Da Emin Değilim Fiyattan.modelden Modele De Değişebilir Belki.bizim Bora 2000 Model Mesela.

Geri