Opel astra bu fiyat edermi ?

svs.joker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar opel astra 1.3 cdtı 2008 39.500 km'de, servis bakımlı , enjoy spor pakete ek olarak deri koltuk, xenon far, arka park sensörü, camlar amerikan film kaplama, metalik siyah renk, heriki arka çamurlukta sürtmeden dolayı lokal ve sol arka kapıda yarım kuşak üstü boya, degişen yok 31 000 lira fiyat istiyor sizce bu fiyat makulmu , makulu ne olur ? boyadan dolayı satarken sıkıntı yaşarmıyım görüşleriniz önemlidir arkadaşlar şimdiden tşkler.

Son düzenleme:
boyadan dolayı neden sıkıntı yaşayasınki anlamadım.sanki kapı saçı değişmiş altı üstü bir boya.bence düşün.

2010 Clasic III 1.6i 16V - 115 HP HB Essentia (Konfor paketli) yaklaşık 35bin tl

var gerisini sen düşün. sıfır arac. senin dediğinde bi deri koltuk var oda yazın bi dert kışın bi dertmiş. kullananlar diyor. diğer saydıgın donanımlar 300-400 e toplamda cıkar.

2010 Clasic III 1.6i 16V - 115 HP HB Essentia (Konfor paketli) yaklaşık 35bin tl

var gerisini sen düşün. sıfır arac. senin dediğinde bi deri koltuk var oda yazın bi dert kışın bi dertmiş. kullananlar diyor. diğer saydıgın donanımlar 300-400 e toplamda cıkar.

Dıger Donanımlar 300-400 Den Fazla Olur Farlar Merceklı Ise Merceklı Farın Cıftı 600 TL Den Fazla Sadece XENON KIT , PARK SENSORU , AMERIKAN FILM FELAN DERKEN 700 800 TLYI BULUR ARKADAŞIM Ama Sadece Xenon Kıt var Merceksız Farlar vs vs Ise Arkadaşın Dedıgı Gıbı 400 - 450 TL GIBI BI Rakam Tutar. Ayrıyetten OPEL CLASSIC 1.4 1.6V KONFOR PAKETLI 32.600 E Alabılırsın Bence Bu Seçeneği Düşün Derim.

2008 model 40bindeki araca 31lira verebiliyorsanız.

2010yada 2011 oluyor artık neyse
Astra HB Classic III 1.3 CDTi Essentia 36.700 lira verebilirsiniz. Sıfır araç almış olursunuz.

Bence uygun arkadaşım temiz yıpranmamışsa araç almanı tavsiye ederim yakıttan aşırı tasaruf edeceksın ancak performans çok bekleme

çok para kardeş. izmirden babamın arkadaşı 2010 1.3 cdtı astra njoy elegance sedan aldı. 30.000km de 30.000 tl ye aldı. 2000tl lik orjinal aksesuarları ile birlikte aldı yani. sizin dediğiniz çok para o araca ama tercih sizin içinize sindiyse bulduğunuz araç parayı da dert etmezseniz alın derim

biraz daha koy sıfır al

Cvplarınız için tşk ederim ,
Öncelikle benzinli düşünmüyorum dizel ve rakiplerine göre daha donanımlı olduğu için astrayı tercih ettim.
1.8 vectra c kasa aracımı satıp üzerine bi miktar ilave yapabiliyorum nişan düğün gibi olaylarımız var o yüzden 30 bin tl ye kadar cıkabiliyorum ,opelin kendi sitesinde ensentia Sıfır 1.3 dizel konfor paket için 38,100 lira yazıyor bir kaç ilave opsiyonla 39 u buluyor ama bütcem yetmiyor metalik renk de artı ücrete tabi sanırım konfor paketsiz hali bana cok boş geliyor arac ,
Ayrıca araçta chip uygulamasına gidilmiş 115 hp cıkarılmış yetkili serviste ne kadar faydalı olmuştur özellikle 1. viteste performsnı ck vasatmış ?

Yarın tekrar görüşeceğim 29 a bırakırsa almayı düşünoyurm görüşlerinizi bekliyorum tekrar teşekkürler .

Son düzenleme:
njoy bakmak yerine elegance ya da cosmo da bakabilirsin. tabi ki hb astra istiyorsan. sahibinden.com da güzel elegance cosmo ilanları verilmiş. bende bu ilanlar ile ilgileniyorum. izmirde 30bin km de vectra c bulmuştum 27bin tl ye kaçırdım.

Geri