Opel astra bu fiyat edermi ?

Essentia alırsan.

2009model Enjoy gibi olur.

Essentia + Konfor pakat alırsan.
2009model elegace gibi olur.

Konfor paketinde; Park Sensörü,kararan ayna ve yağmur far sensörü standart geliyor.
Digital klima olması gerek.

Essentia alırsan.

Konfor paketinde; Park Sensörü,kararan ayna ve yağmur far sensörü standart geliyor.

+1;)

elegance yada cosmo altına bakmayın derim ama karar sizin:)

Cvplarınız için tşk ederim ,
Öncelikle benzinli düşünmüyorum dizel ve rakiplerine göre daha donanımlı olduğu için astrayı tercih ettim.
1.8 vectra c kasa aracımı satıp üzerine bi miktar ilave yapabiliyorum nişan düğün gibi olaylarımız var o yüzden 30 bin tl ye kadar cıkabiliyorum ,opelin kendi sitesinde ensentia Sıfır 1.3 dizel konfor paket için 38,100 lira yazıyor bir kaç ilave opsiyonla 39 u buluyor ama bütcem yetmiyor metalik renk de artı ücrete tabi sanırım konfor paketsiz hali bana cok boş geliyor arac ,
Ayrıca araçta chip uygulamasına gidilmiş 115 hp cıkarılmış yetkili serviste ne kadar faydalı olmuştur özellikle 1. viteste performsnı ck vasatmış ?

Yarın tekrar görüşeceğim 29 a bırakırsa almayı düşünoyurm görüşlerinizi bekliyorum tekrar teşekkürler .

Bence 29-29.5 Bin lira gibi aracı bırakırsa alınabilir..

belki kafa karıştıracak ama, 2006 siyah kusursuz 27500 km de dizel enjoy 29000 tl ye sattım daha bir ay oldu.bence 30000 tl uygun gibi

fazla bence biraz daha sıkıp sıfır alınabilir

Essentia alırsan.

Cok yararlı oldu hocam üst alt modelde baz donanımken üst donanımda bir tek ensentia ve paket halinde satılınca kıyaslama yapamıyordum saoln

elegance yada cosmo altına bakmayın derim ama karar sizin:)

Modellerin arasındaki farkları pek bilmiyordum son h kasalar ensentia ile satılıyor , önceki kasalar için baz donanım kafa karşklığın neden olmuştu biraz , forumda arkadışn söylediğine göre ensentia konfor paket elagance ile aynı donanıma sahip , benim içinde önemli astrada karar kılmama nedende donanım artılarıydı rakiplerine göre.
fakat fiyatlar tuzlu geldi sıfırına göre , 38 e sıfırı varken 32-36 ye ikinci elini almak nette fiyatları bu yönde mantıksız geliyor cosmo sanırım en dolusu o fiyatları görüncede c segmentden d kayacak gibi oluyorum , gerci arkadaş 2006 astrasını 29 a sattığnı söyleniyince kafam karıştı ya araç gercekten değerini koruyor yada koruyor :D

Bu arada araç sahibi ile görüştüm 31 .000 tl den asağıya inmedi alınmadı araç.

Son düzenleme:
2010 Clasic III 1.6i 16V - 115 HP HB Essentia (Konfor paketli) yaklaşık 35bin tl

var gerisini sen düşün. sıfır arac. senin dediğinde bi deri koltuk var oda yazın bi dert kışın bi dertmiş. kullananlar diyor. diğer saydıgın donanımlar 300-400 e toplamda cıkar.

abi ben opel astra classic III 1.6 16V 115hp+ konfor paket aldım 35.900 dediler
34bucuğa aldım nakit.
özellikleride yok yok
hız sabitleyici bile var yani

30 a kapat al derim , şasi numarasını arastır tramerden herhangı bır hasarı yoksa al..

Geri