Opel astra classic 3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan badworLd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bi forumda okudum, gösterge kenarları krom kaplama değilmiş, birde torpido üstünde ve kapı kollarının arkasındaki kaplamalar renkli değilmiş.Adam bu yüzden 3 5 liraya ucuza veriyor diye arabanın içine etti diyor.. üye olsam şunu dicektim, yahu aradaki 4 bin lira fark için ben bunların eksik olduğunu bile bile alır yine keyfle binerim.. 4 bi lira az mı yahu, 3-5 lira diyo.. ki aldım, nisan 15 ten sonra gelecek inş :)

nisan ayı zamlı fiyatı 36750 tl olmuş..

hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin

Allah razı olsun dostum. araba 13 ünde izmir gümrüğüne iniyormuş. en fazla 10 gün var :)

arkadaşlar en ucuza kaskoyu hangi sigorta şirketinden yaptırabilirim? kaskolar hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Bende aliyorum insallah astra classic 3 fakat mayista gelccek dediler siyah renk yokmus ellerinde beklemesi biraz zor

classic 3 hakkindaki yorumlariniz nedir ?

dostum benim araç önümüzdeki haftasonu geleceği için bişey diyemicem ama, bu fiyata b segmenti değilde c segmenti bi araba almak, bununda astra olması bence bi avantaj. yanlız aracın fiyatını indirmekle beraber göstergelerdeki krom kaplamalar, kapı çıtalarının olmaması iyi olmamış tabi.. yine de değer lakin.. bunlar çokta önemli değil..

Geri