Hocam eline sağlık,çok yakışmış bence arabana.benim bertoneye de yapsam mı diye düşünüyordum,güzel bir ornek oldu bana da.yalnız teker teker tüm lastikleri sökerek mi yaptın?çok zaman almıştır öyleyse.bir de boyayı nereden aldin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam eline sağlık,çok yakışmış bence arabana.benim bertoneye de yapsam mı diye düşünüyordum,güzel bir ornek oldu bana da.yalnız teker teker tüm lastikleri sökerek mi yaptın?çok zaman almıştır öyleyse.bir de boyayı nereden aldin?
Boyayı internetten sipariş ettim ertesi gün elime ulaştı. Tek tek sökerek boyamanın 1 artısı 2 eksisi oldu Artısı az bir şey fazla sıkınca boya hemen akma yapıyor ve o izi düzeltmeniz neredeyse imkansız oluyor. Eksileride hem tek tek sökerek çok yoruldum ve uzun bir vaktimi yani 2 günümü aldı. Öbür eksisi ise ayrı ayrı sıktığım için boyayı yetiremedim 4üde önümde olsaydı o boya benim jantlarıma her türlü yeterdi
Uygulama olarak tebrikler ama bence siyah jant arabayı öldürüyor. Hele ki jantlar kirliyken. ama tabii zevk meselesi. Acaba jantın dış kısmını veya kolların arkasında kalan ofset kısımlarını polish yapıp parlatsanız nasıl olur?
bayaa yormuş bu iş anlaşılan ama bence çok şık durmuş arabanda.umarım açılma,soyulma yapmaz.sonuçta plastidip bildiğim kadarıyla çok fazla uygulanan bir boyama tarzı değil ülkemizde.
bir sorum daha olacak.fazla sıktığında nasıl düzelttin ve kuruma süresi??
Normalde 5-6 kat atılıyor netteki videolarda. 4 janta da 3-4 kutu sprey tavsiye ediyorlar.
bir de kartları koymasanız daha iyi olurmuş, lastik ile jant arasına yeteri kadar boya girmemiştir.