OPEL ASTRA EcoFLEX COSMO PLUS-SAHİBİNDEN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kkksss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: OPEL ASTRA EcoFLEX COSMO PLUS-SAHİBİNDEN

sağol MRT  047shakee

sağol DERSİMLİ.  047shakee

kkksss link' Alıntı:

"ARKADAŞLAR, LÜTFEN CİDDİ ALICILAR İLANDAKİ NUMARADAN ULAŞSINLAR. TEŞEKKÜRLER."

Hemen hemen herkesin samimi olduğu veya bir şekilde diğerine yardımı dokunduğu böyle bir sitede bu tarz bir yorum hoşuma gitmedi açıkçası. Aracınızı pek tabi satmak isteyebilirsiniz. Ancak bildiğiniz üzere burası bir alışveriş sitesi değil. Üslubunuz sanki alışveriş sitesine ilan bırakır gibi.

Yine de hakkınızda hayırlısı olsun diyeyim geçeyim.

legendsforever link' Alıntı:
"ARKADAŞLAR, LÜTFEN CİDDİ ALICILAR İLANDAKİ NUMARADAN ULAŞSINLAR. TEŞEKKÜRLER."

Hemen hemen herkesin samimi olduğu veya bir şekilde diğerine yardımı dokunduğu böyle bir sitede bu tarz bir yorum hoşuma gitmedi açıkçası. Aracınızı pek tabi satmak isteyebilirsiniz. Ancak bildiğiniz üzere burası bir alışveriş sitesi değil. Üslubunuz sanki alışveriş sitesine ilan bırakır gibi.

+1 Bende hiç beğenmedim, bizim alışık olmadığımız bir tavır.

Hayırlı satışlar.

OGOKTAS link' Alıntı:
+1 Bende hiç beğenmedim, bizim alışık olmadığımız bir tavır.

Hayırlı satışlar.
+1 Hayırlı satışlar ama bizimkilerden biri yakında el atacaktır bu konuya

legendsforever link' Alıntı:
"ARKADAşLAR, L֜TFEN CİDDİ ALICILAR İLANDAKİ NUMARADAN ULAşSINLAR. TEşEKK֜RLER."

Hemen hemen herkesin samimi olduğu veya bir şekilde diğerine yardımı dokunduğu böyle bir sitede bu tarz bir yorum hoşuma gitmedi açıkçası. Aracınızı pek tabi satmak isteyebilirsiniz. Ancak bildiğiniz üzere burası bir alışveriş sitesi değil. ֜slubunuz sanki alışveriş sitesine ilan bırakır gibi.

katılıyorum opelsizaslasahibinden.com gibi olmuş  >:(

Uzak durulması gereken satıcı tipi. Aracını bulunmaz hint kumaşı sananlardan hiç hoşlanmam.  Opel daha full olanını yapmamışta , adam gibi navigasyon özelliği olmayan bir cihaza "Navigasyon CD500 ile birlikte (ORJİNAL OPEL NAVİGASYONU.PİYASADA SONRADAN TAKILAN ևİN MALI CİHAZLARDAN DEğİLDİR.) " yazılması. Zaten o çin malı cihazlar cd500'den çok daha iyi merak etmeyin.

Kuruş hasar kaydı yokmuş ama çamurluk ve kapu boyalı. Araç önden vurmuş ne değişmiş , motor aksamı yetkili servis dışında nasıl onarılmış vs. kapalı kutu bir araç. Fiyata yüksek ederi 45000 fazlası yok.

özenle kullanılmış ama 30k km de balata btmiş :)

benim astra h aracım şu an 160k yı geçti. orjinal baskı balata orjinal fren diskleri ve arka fren balataları halen üstünde. ön balataları 105k da değiştirdim. bu arada opel  daha dolusunu yapmamışmış :)

Forumumuzun ilk ve tek amacı bilgi paylaşımı ve yardımlaşma olduğundan ve sadece forumda bizlerle paylaşımda bulunmuş ve tanıdığımız dostlarımız satış ilanı verebildiğinden ilan detayları forumdan kaldırılmış, forumumuzu sahibinden tarzında bir platform zanneden ilan sahibi yeni üyemizde yasaklanmıştır. 

Geri