Opel Astra G Arka Cam Rezistanzı Yardım

ya arkadaşlar bırakın bu delikanlı şoför, usta şoför ayaklarını. konuyu nerelere getirdiniz. arabada olupta çalışmayan bir aksam olunca gıcık oluyorum. belkide acemi şoförüm bu kimseyi ilgilendirmez, birbirimize yardımcı olalım diye konu açılıyor arkadaşlarımız sağolsun konuyla ilgili fikir ve deneyimlerini paylaşmaktan çok değişik yorumlar yapıyor.

Bu kadar kaza yaptım derken Allaha şükür şuan kullandığım bu aracımda 1 gram çizik , boya , vuruk , kırık yok çok şükür , inşallahta olmaz . Eski aracım 307'de sadece 3 kaza yaptım kos koca 5 yıl boyunca o 3 kazada benim suçum değil zaten hepsindede karşı taraf %100 kusurlu çıktı , onlarda maddi hasarlıydı , pek önemli birşey değil yani , hepimizin başına gelen türden ufak çaplı kazalar

Sorun şu ki vicdanım var hemde fazlasıyla sizin vicdanınız olsaydı buraya çıkıp rezistans için saçma sapan birşey yazmazdınız , malum herkes sizin kadar usta şöför değil ne yaparsınız , bizler yapamıyormuşuz ya park sensörsüz , rezistansız :) Sizde vicdan olsa arkadaşın rezistans konusundaki aciliyetini anlayıp bir iki tavsiye verirdiniz ama görüyorum ki sadece iki kelime yazmakla yetinmişsiniz , halbuki büyüğümsünüz , benden 14 yaş büyüksünüz , sizden daha çok tavsiye , püf noktası beklerdim

Uğur o zaman ben sana senin büyüğün olarak bir atasözü söyleyeyim de düşün ne demek istediğimi...

ULU SÖZÜ DİNLEMEYEN ULUYU ULUYU DAĞDA KALIR....

Sen sen ol sadece benden 14 yaş büyük demek ile kalma da ulu sözü dinle...

Ulu sözü dinlersen hiç zarar etmezsin artın olur. Buda sana 14 yaş büyük birinden nasihat olsun...

Tamamdır öyleyse sorun yok , Allah razı olsun tavsiyen ve güzel atasözün için , bu arada benden büyük forum abilerimi kırdıysam affola , saygılarımla ;)

Ben daha önce söyledim arkadaş konuyu açar açmaz netten araştırmaktayım diye bir ürün de buldum. 20 TL bir zımbırtı bu kopan yerleri tamir için kullanıyormuş....

http://www.teknikmagaza.com/ara/985__loctite-3863-arka-cam-rezistans-tamir-kiti/

Bu adres içinde inceleyen arkadaşlar olursa inceler artık.

arabayı aldığım arkadaş eski filmi söktürüp yeniden yaptırmış bu arada rezistanslar baya kopmuş ve zarar vermiş şuan üzerindeki filmi sökelim desek rezistanslar pert olacak tamirle falan düzelmez. işyerindeki bir çok arabaya yan sanayi cam taktırdık bi sorun çıkmadı gayette kaliteli, ama camcının dediğine göre astra g lerde arka camda orjinalde cam ve fitil yapışıkmış yan sanayide kendileri fitil yapıyormuş o yüzden sorun olabilir diyorlar, ön camda öyle bir yokmuş. camcıların kimiside birşey olmaz diyor. yan sanayi fiyatıda baya uygun. yan sanayi taktırıp kullananlardan bilgi alabilirsek iyi olur.

Yorumların için teşekkür eerim Nadir abi çok haklısın ve bende bunun üzerine yeni arayışlar içine girdim değişik yöntemler aramaya çalıştım bulamadım sonunda bi buğu önleyici aldım onla idare ediyorum yaza az kaldı camı değiştirtmem para konusunda da haklısın :rolleyes:

Yansanayi cam hakkında fiyat bilginiz varmı acaba yan sanayı mutlaka orjinalini tutmaz ama ucuz ve problem yaşatmıyorsa alınabilir Dursun Bey

Yorumların için teşekkür eerim Nadir abi çok haklısın ve bende bunun üzerine yeni arayışlar içine girdim değişik yöntemler aramaya çalıştım bulamadım sonunda bi buğu önleyici aldım onla idare ediyorum yaza az kaldı camı değiştirtmem para konusunda da haklısın :rolleyes:

Gözlerinden öpüyorum kardeşim benim tek amacım vardı... onu da umarım burada olan arkadaşlarımıza anlatmak idi. Anlata bildim ise ne mutlu bana kazasız belasız günler dilerim. Saygı ve sevgilerimle.

Geri