2 yıldır kullanıyorum kuruş masraf ve arıza çıkarmadı yakıtı 20-22 kurus yazmıs arkadas lpg heralde pek anlamadım LPG li benim araç sehir içi 12-13 lt sehirlerarası 8 lt lpg tüketiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bendeki otomatik 300.000 km ye yaklaştı ve 21 yaşına girdi, hissedilebilir bir performans kaybı yok, özellikle rokette veya spor modda halen geçer akçe durumunda . (önerim, küçük motor hacmine sahip otomatik araçlarda, özellikle yazın klima kullanımı ile birlikte bir miktar performans kaybı yaşanacaktır, o nedenle ne marka araç alınırsa alınsın performans kaybı yaşamak istenmiyorsa 1600 cc'nin altına inilmemeli)verdiğiniz bilgilerden dolayı herkese teşekkürler...artık temiz bir astra bulmaya geldi sıra,gerçi otomatikteki performansı sormadım ama 1.6 motor yine iyidir herhalde....!!
Eski nesil tam otomatiklerden zarar gelmez .opelın otomatık viteslerinı pek ıyı değilmiş arızası cok oluyomus
Resimlerinden araç gerçekten çok temiz görünüyor.http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...jinal-opel-astra-1-6-elegance-48641498/detay/
temiz bir astra g otomatik arıyorsanız buna bir bakın derim.