Merhaba aranıza yeni katıldım.Aracımıda satın alalı takriben 1 hafta falan oldu.Edinmek istediğim bazı bilgiler var.Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Model Yılı : 2007
Model : Opel Astra Gtc Sport Benzinli 180 hp
Km : 84.000
Aracı sıfır satın alan kişi nerdeyse çocuğu gibi bakmış.Dosyasının içinde tüm faturaları, yedek anahtarı aracın faturası bakım bilgileri mevcut.Ama 2011 den 2014 yılına kadar olan kısım belli değil.
2010 yılında aküsü değişmiş.
46.000 km de triger seti ve ağır bakımları yapılmış.
Yani 2011 yılına kadar arac düzenli olarak sürekli yetkili servise gitmiş.
Sonrasında satın alan arkadaşta araca bakmış gibi görünüyor.
İçi dışı tertemiz.
Ama ben ustama götürüp, yağ, yağ filtresi, yakıt filtresi değişimi.Antifiriz cam suyu gibi kontrollerini yaptırmak istiyorum.
Öneri olarak, hangi markanın yağını kullanmalıyım
Bujileri ve kablolarını değişmeyi düşünüyorum, hangi marka hangi model daha iyi olur
Fren balatalarını kontrol ettirmeli miyim
Fren hidrolik yağı ve şanzıman yağını kontrol ettirmelimiyim.
Açıkçası sanayiye gittiğimde neler yapmalıyım bu konu hakkında öneri bekliyorum.
Teşekkürler.
Model Yılı : 2007
Model : Opel Astra Gtc Sport Benzinli 180 hp
Km : 84.000
Aracı sıfır satın alan kişi nerdeyse çocuğu gibi bakmış.Dosyasının içinde tüm faturaları, yedek anahtarı aracın faturası bakım bilgileri mevcut.Ama 2011 den 2014 yılına kadar olan kısım belli değil.
2010 yılında aküsü değişmiş.
46.000 km de triger seti ve ağır bakımları yapılmış.
Yani 2011 yılına kadar arac düzenli olarak sürekli yetkili servise gitmiş.
Sonrasında satın alan arkadaşta araca bakmış gibi görünüyor.
İçi dışı tertemiz.
Ama ben ustama götürüp, yağ, yağ filtresi, yakıt filtresi değişimi.Antifiriz cam suyu gibi kontrollerini yaptırmak istiyorum.
Öneri olarak, hangi markanın yağını kullanmalıyım
Bujileri ve kablolarını değişmeyi düşünüyorum, hangi marka hangi model daha iyi olur
Fren balatalarını kontrol ettirmeli miyim
Fren hidrolik yağı ve şanzıman yağını kontrol ettirmelimiyim.
Açıkçası sanayiye gittiğimde neler yapmalıyım bu konu hakkında öneri bekliyorum.
Teşekkürler.