opel astra h 1.6 turbo ??

1.6 turbo twinport bu , yeni çıktı, siz nerden bileceksiniz :D

ben sadece bu değil 2.3 ilanda daha bunu gördüm dedim paylaşayım .hani anlamadığım kısım 4 kapı normal astra h ama bazı serileri dedim turbo olarakmı çıktı.
sanırım bunların hepsi ya yanlış yazım yapıldı yada başka bir iş var ben anlayamadım
ilandaki adamda 180 hp yazmış ama kaporta altı resimlerde turbonun hiç bir parçası plastiği ws görünmüyor :)

Astra H 5 Kapı olanlarda Türkiyede sadece 2.0 Turbo 170 HP var Gtclerde 1.6T 180, 2.0T 200 Hp var. Sahibinden.comda bazı şeyler yablış yazıyo ilab verenlerde Burakın dediği gibi T yi görünce twinport diye atlamış

Sahibinden deki opel donanım ve motor seçenekleri bayaa yanlış. Denildiği gibi TR de 1.6 turbo astra h 5 kapı yok, 1.6 Turbo seçeneği sadece GTC de var. 5 kapı astra h larda 2.0 turbo var.

Benzinli turbo almaktansa astra GTCV 1.9 CDTI alırdım, hem ufak bir yazılım ile 200hp oluyor hem de 1.6 ve 2.0 Turbo ya göre daha az yakıyor.

yok yav okadar oluyormu çip ile felan 200 hp ler :) sanmıyorum ama
dizele sıcak bakmıyorum motor verimliliği ve modifikasyonu az oluyor

Burak abi eğer dış modifiye düşünüyosan GTC al bence. İlanlarda GTC 1.6 turbo fiyatlarına 2.0 turbolar bile var. İlanlara göz gezdirdiğimde GTC 1.6 turbo fiyatları min 37.000TL iken 2.0 turbolar min 32.500TL.

Vergi ödemiyen adam nasılda belli oluyor :D

Sahibinden deki opel donanım ve motor seçenekleri bayaa yanlış. Denildiği gibi TR de 1.6 turbo astra h 5 kapı yok, 1.6 Turbo seçeneği sadece GTC de var. 5 kapı astra h larda 2.0 turbo var.

Benzinli turbo almaktansa astra GTCV 1.9 CDTI alırdım, hem ufak bir yazılım ile 200hp oluyor hem de 1.6 ve 2.0 Turbo ya göre daha az yakıyor.

Atmosferik bir motorla turbo dizeli karşılaştırısan dizel her zaman daha verimlidir ve motor modifikasyonu açısından daha çok seçeneği vardır ayrıca alacağın güç de benzinliye göre fazla olacaktır, bunu yanında normal kullanımda düşük yakıt tasarrufunu saymıyorum bile. Ha nerden biliyosun dersen 1.3 CDTI Astra H ım yazılım ile 90hp 200nm den 120hp 240 nm oldu. Ki bunlar motor mekaniği oynanmadan aracın motorunun kaldırabileceği sınırlar içinde yapıldı. Yoksa bu motoru biraz kuvvetlendirerek 130-140 hp ler alınabiliyor.

Turbo 180 hp lik benzinli motorun keyfi hiçbir dizelde olmaz, bunu da 1.6Turbo Insignia dan biliyorum. Ama devirler artarken cebin de hızla boşalır.

Çok kaçar az yakar istiyorsan tavsiyem yinr 1.9 GTC CDTI olacaktır. Benim 1.3 lük astradan bile 30hp verim alındığına göre GTC den min o kadar alınsa al sana 180 hp ki yeter

hihihi :) komik

araca zaten turbo modifiyeli demiş adam erzurumda var onunkinde turboyla ilgili bi ikili var motorun yanında subap gibi 1.4 220 hp arac

Geri