Herkese merhabalar kendi aracımdaki xenon sistemini söktürüp sattım Philips marka idi yaza muayene yaklaştığı için ve xenon sevdasindan vazgeçtim muayene yüzünden aracı gerieski hhaline getirdim biliyorsunuz ki xenon takilirken ampul segmanını kesiyorlar ve farın arka lastik kapağına delik açıp kablo geciriyolar ve sistemi söktüm eski ampulleri takamadim ve yapıştırmak zorunda kaldım segmanı kestikleri icin ve hurdacılara gittim 2 adet ampul segmanı aldım 10 tl hella far arka lastiği 15 tl sag taraf delik olduğu için ve farciya gidip yapistırdıgım ampulleri farcı sokemedi ve on tamponu söküp farları çıkarıp ampulu sokerken kırdı ampuleri ve yeni osram h7 cool blue Hyper white aldım ve yapılan işlemlere toplam 25 tl hurdaciya 30 tl tampon sokmeye 50 tl yede ampuleri aldım toplam 100 tl masraf yaptım eski xenon kitini 150 tl ye sattım onun 100 lirası gitti yine 50 tl karla kurtardık xenon kullandığım süre boyunca en ufak arıza lambası sorunu ampul patlaması sorunu yaşamadım xenon masraflı is hiç gerek yok aldığım bu halojen osramlar aynı xenon görüntüsü veriyor ve karşıdaki sürücüyü rahatsız etmiyor
Bu arada foruma yeni üye oldum ilk günden biraz uzun oldu kusura bakmayın
Bu arada foruma yeni üye oldum ilk günden biraz uzun oldu kusura bakmayın