teşekkür ederimmO teyp te aux yok ama extern in çıkışı var bu anlattığım şekilde bu işlemi yapın bluetooth ile dinleme yaparsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederimmO teyp te aux yok ama extern in çıkışı var bu anlattığım şekilde bu işlemi yapın bluetooth ile dinleme yaparsınız
Elinizden gelirse özel den yazın yardımcı olayımteşekkür ederimm
@kannn hocam bunu takinca aux iptal olmuyor degil mi? Bir de aux menüsünden mi ulasiyoruz Bluetooth'a? Siparis verdim gelince goruslerimi paylasirimAliexpress'te boyle bir urun var . Cd30 mp3 orijinal auxlu teybe ozel. Ses kalitesi nasil bilmiyorum ancak montaji sizinkine gore bayağı basit yaninda mikrofonlu olanlari da var. Bunun hakkında bilginiz var mi? Elinize sağlık güzel uygulama olmuş.
Büyük ihtimal iptal oluyordur üstad@kannn hocam bunu takinca aux iptal olmuyor degil mi? Bir de aux menüsünden mi ulasiyoruz Bluetooth'a? Siparis verdim gelince goruslerimi paylasirim
Hmm o biraz sıkıntıymiş. Peki mikrofonu sag direkten gotureyim tavana yoksa sol direkten mi farkeder mi?Büyük ihtimal iptal oluyordur üstad
Airbag varmı direkler de ona çok dikkat et sökerken yoksa sol direkte tesisat gidiyor kanal içinden ama mutlaka kabloyu kanal içinden götür hava yastığı filan patlarsa o kablo jilet gibi keserHmm o biraz sıkıntıymiş. Peki mikrofonu sag direkten gotureyim tavana yoksa sol direkten mi farkeder mi?
Eyvallah direklerdeki klipsin uzerinde airbag yazısi yok ama airbag var mi emin değilim. TeşekkürlerAirbag varmı direkler de ona çok dikkat et sökerken yoksa sol direkte tesisat gidiyor kanal içinden ama mutlaka kabloyu kanal içinden götür hava yastığı filan patlarsa o kablo jilet gibi keser
Airbag nerede yazıyor sa airbag orada vardır yoksa yok demektir üstad direk ac yine dikkat et sökerken kırabilirsinEyvallah direklerdeki klipsin uzerinde airbag yazısi yok ama airbag var mi emin değilim. Teşekkürler
Hocam ürünü sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. Ben bunu takmak için radyonun kablosunu sökünce radyo sifre ister mi?Airbag nerede yazıyor sa airbag orada vardır yoksa yok demektir üstad direk ac yine dikkat et sökerken kırabilirsin
Istemez üstadHocam ürünü sipariş etmiştim bugün elime ulaştı. Ben bunu takmak için radyonun kablosunu sökünce radyo sifre ister mi?
vergi dahil 40₺ ye aldım.