Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim araçta benzer sorunlar var. İlk arabam Ve pek anlamıyorum. Dün başıma gelen olay. Arabanın bi kaç gündür çekişten düştüğünü hissettim. Yokuşta hafif yakuşta bile zorlanıyor gibi geliyordu. Bazen de düz yazılabilecek yolda gaz köklesem dahi en fazla 105 km ye çıktı. Dün sürekli rampa olan bi yolda giderken araba iyice çekişten düştü. Birinci viteste bile çıkmaz oldu ve istop etti. Hararet lambası yanmadı indim baktım hararet yapmış. Bi boru patlamış. Bi usta geldi boruyu değiştirdi ama araba yine lpg de gaz yemiyor gibi boğuluyor çekmiyor. Benzine aldım şimdi. Arıza lambası yanıyor. Ne yapmalıyım nereye gitmeliyim. Şuan Mersin Anamurdayım burda Opel servisi de yok landirenzo servisi de. Astra h 2013
ben sorunu halletim manifolt içinde bulunan porselen bir parça varmış. o daha önceden de tamir görmüş. o sabitlenen yerinden düşmüş. usta düzeltti geri taktı. şuan bir hafta 10 gün falan oldu sorun çıkmadı çok şükür