12 May 2021 #1 R ruling59 Kayıtlı Kullanıcı 59-Tekirdağ Katılım 24 Kas 2020 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Seyir halindeyken bir anda sarı motor arızası yandı.Kullanmaya devam ettim aracı kapatıp açtım ama hala yanmaya devam ediyor.Sorun ne olabilir?
Seyir halindeyken bir anda sarı motor arızası yandı.Kullanmaya devam ettim aracı kapatıp açtım ama hala yanmaya devam ediyor.Sorun ne olabilir?
12 May 2021 #2 K Kaan. Teknik Destek 27-Gaziantep Katılım 10 Kas 2019 Mesajlar 5,513 Tepkime puanı 2,418 Puanları 113 Siteyi ziyaret et ruling59' Alıntı: Seyir halindeyken bir anda sarı motor arızası yandı.Kullanmaya devam ettim aracı kapatıp açtım ama hala yanmaya devam ediyor.Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... Arıza kaydetmiş araç gaz ve frene basılı tut kontağı tsk hazır konuma getir km sayacında en kodlar çıkacak o ları bize bildir
ruling59' Alıntı: Seyir halindeyken bir anda sarı motor arızası yandı.Kullanmaya devam ettim aracı kapatıp açtım ama hala yanmaya devam ediyor.Sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... Arıza kaydetmiş araç gaz ve frene basılı tut kontağı tsk hazır konuma getir km sayacında en kodlar çıkacak o ları bize bildir
12 May 2021 Konuyu Başlatan #3 R ruling59 Kayıtlı Kullanıcı 59-Tekirdağ Katılım 24 Kas 2020 Mesajlar 15 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Araba gaz yemiyor turboda sıkıntı olabilir mi
12 May 2021 #4 K Kaan. Teknik Destek 27-Gaziantep Katılım 10 Kas 2019 Mesajlar 5,513 Tepkime puanı 2,418 Puanları 113 Siteyi ziyaret et ruling59' Alıntı: Araba gaz yemiyor turboda sıkıntı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Arıza kodu na göre haraket etmek turboyu başka sebepten devre dışı bırakıyor olabilir
ruling59' Alıntı: Araba gaz yemiyor turboda sıkıntı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Arıza kodu na göre haraket etmek turboyu başka sebepten devre dışı bırakıyor olabilir