bu kısmıda bu şekilde söküyoruz yanlız vidalara dikkat edin çok sıkmayın sonuçta plastik aksam laşk olur ve komple değişmek zorunda kalırsınız

silecekleri söktünten sonra hafifce kendine çekiyor sonra sağa doğru itip cıkarıyorsunuz eger sert cekerseniz yeşil işaretli yerdeki dişleri kırarsınız ve işaretli olan yerlerin orada boydan boya sunger var o klimayı acınca araç su almasın diye o sunger satılmıyor koparmayın dökülüyor eger koparırsanız klimayı açinca araba yolcu tarafından su almaya başlar sağ ön
yapıştırmak yerine bu şekilde pim bulup işi daha sağlama almış olursunuz
kırılan kısım burası ben yapıştırdım yanlız araya devre atağım için yapıştırma uyguladım
söketi bu şekilde çıkarın baya sert kırmayın

ve bu alan bu şekilde oluyor

fan çıkıyor
işaretli yerlerdeki vidaları söküyoruz bunlar biraz uğraştırıyor alt fanı sökmeden de çıkar ama bu sefer üst kanalın kırılma ihtimali var 100de 80 ara kanal kırılıyor esneterek sökmeye özen gösterin komple alt fanı söküyorsunuz ve üstde kalan kısmı sağdan çevirerek söküyorsunuz
bu kısımda soketi çıkarıyoruz

Önce torpidoyu söküyoruz yanlız buradaki vidaları sökerken dikkat edin sıkarkende fazla sıkmayın vidayı yamuk takmayın

silecekleri söktünten sonra hafifce kendine çekiyor sonra sağa doğru itip cıkarıyorsunuz eger sert cekerseniz yeşil işaretli yerdeki dişleri kırarsınız ve işaretli olan yerlerin orada boydan boya sunger var o klimayı acınca araç su almasın diye o sunger satılmıyor koparmayın dökülüyor eger koparırsanız klimayı açinca araba yolcu tarafından su almaya başlar sağ ön

ve bu alan bu şekilde oluyor

fan çıkıyor

Önce torpidoyu söküyoruz yanlız buradaki vidaları sökerken dikkat edin sıkarkende fazla sıkmayın vidayı yamuk takmayın