Opel astra h tavan aydınlatma yanmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nüksarlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merabalar.konuyla direk alakalı değil ama yardımınıza ihtiyacım var.aracım 2008 astra h sedan.ön kapıları açtığımdan araç içi ön ve arka aydınlatmalar çalışıyor.ancak arka kapıları açtığımda tepki yok..hiçbirisi yanmıyor.neden olabilir?fikri olan varsa sevinirim.iyi günler...

Merabalar.konuyla direk alakalı değil ama yardımınıza ihtiyacım var.aracım 2008 astra h sedan.ön kapıları açtığımdan araç içi ön ve arka aydınlatmalar çalışıyor.ancak arka kapıları açtığımda tepki yok..hiçbirisi yanmıyor.neden olabilir?fikri olan varsa sevinirim.iyi günler...
Arka kapıların ara kablo demeti var onları sök kırık varmı bak

Arka kapıların ara kablo demeti var onları sök kırık varmı bak
Teşekkür ettim sayın @kannn ..aracı yeni aldım.bu kablo demeti tam olarak nerededir? Az çok elimden iş gelir.sökülecek yer neresidir?

Teşekkür ettim sayın @kannn ..aracı yeni aldım.bu kablo demeti tam olarak nerededir? Az çok elimden iş gelir.sökülecek yer neresidir?
Kapıyı aç ara kısımda alt siyah boru tarzı bişey var o kısımın içerisinde kablo demeti o arada kaldığı için kablolar bükülünce kopuyor

Kapıyı aç ara kısımda alt siyah boru tarzı bişey var o kısımın içerisinde kablo demeti o arada kaldığı için kablolar bükülünce kopuyor
Çok teşekkür ederim.youtube da buldum.lazım olan varsa,

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
çok teşekkürler bilgi için aracım şuanda şehir dışında geldiğinde o sesi kontrol edicem birde bu led beyaz yakma şansım yok gibi doğru mu anladım acaba
Hocam bu sorunu çözüldü mü devam ediyormu aynı sorunu bende yaşadım

Geri