Opel astra h

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eses

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Yeni üyeyim opel astra cd aracımı sattım. Şu anda astra h kasa almayı düşünüyorum 2008 2012 arası .Yalnız dizel mi benzinli mi kararsızım. Benzinli de lpg takıldıgında hem uyum hemde subap erime problemi yaşandığını duydum ne derece doğru. Dizelde 1.3 motor çekiş problemi yaşarmıyım.Bide paket olarak hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Yeni üyeyim opel astra cd aracımı sattım. Şu anda astra h kasa almayı düşünüyorum 2008 2012 arası .Yalnız dizel mi benzinli mi kararsızım. Benzinli de lpg takıldıgında hem uyum hemde subap erime problemi yaşandığını duydum ne derece doğru. Dizelde 1.3 motor çekiş problemi yaşarmıyım.Bide paket olarak hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler.
Yazılımsiz binmeyin derim. Yazılım için: 2CR [emoji106]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

_

Astra H ın dizelini bilmem de lpg lisinden uzak durun, subapla bitmiyor zırt pırt ufak tefek masrafları çıkıyor.

servis bakımlıysa her ikisi de düşünülebilir. elektronik bir arac oldugu icin ufak tefek arızaları olur.sunrooflu almamaya dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Ne alırsanız alın Dizel den şaşmayın.Tek kalem yakıt.Muayene de yok onu yaptır yok bunu yaptır yok sızdırmazlık yok bilmeme ne dizel tek kalem yakıt olsun dizel olsun benzinliye zaten güç yetmiyor.Yok elli tl benzin al peşine de 50 tl lik tüp al bu ne.100 tl lik mazot olsun daha iyi.
Sayın
tuleybihayat
Yazılım için: 2CR bunu anlamadım bi zahmet bu konuyu biraz açarmısınız.

Astra G den sonra Astra H'ye geçmek maddi bakımdan biraz sıkıntı yaratabilir.

Kesinlikle katılıyorum, astra h yazılımsız olmaz. 2CR Türkiyenin en iyi yazılım firmasıdır.

Ne alırsanız alın Dizel den şaşmayın.Tek kalem yakıt.Muayene de yok onu yaptır yok bunu yaptır yok sızdırmazlık yok bilmeme ne dizel tek kalem yakıt olsun dizel olsun benzinliye zaten güç yetmiyor.Yok elli tl benzin al peşine de 50 tl lik tüp al bu ne.100 tl lik mazot olsun daha iyi.
Sayın
tuleybihayat
Yazılım için: 2CR bunu anlamadım bi zahmet bu konuyu biraz açarmısınız.[/QUOTE [MENTION=53056]enermax[/MENTION] açıklamış [emoji6][emoji106][emoji4]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri