- Konuyu Başlatan
2000 devir altı biraz hantallık söz konusu.Ama 200 NM tork sayesinde 2000den sonra müthiş ivmelenmesi var.Özellikle 2. ve 3. vitesllerde gazı köklediğinizde kafanız koltuğa yapışır.
Teşekkür ederim bilgileriniz için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000 devir altı biraz hantallık söz konusu.Ama 200 NM tork sayesinde 2000den sonra müthiş ivmelenmesi var.Özellikle 2. ve 3. vitesllerde gazı köklediğinizde kafanız koltuğa yapışır.
hayırlı olsun..herşey iyi..güle güle kullanın..yakıt tüketimi zamanla düşer...benimki de 13000 de.. düşüyor..sorun yaşanabilecek bir araç değil...
CDTİ kullanıcıları ıyı bılır yakıt tuketımıın cebınızı yormaz 100kmde 5.4 veya 5.6 lıtre yakıt tuketımı vardır
konforu iyidir vectralarla aynıdır o konudada sıkıntı cekmessınız iç hacmi geniş
ses yalıtımıda oldukca ıyı sabahları ılk calıstırmada bıraz ses yapsada 5 dakka ıceerısınde gecer helekı hızınızı alıp 6.vıtese takdıgınızda benzınlı arac havası verır
yol tutusuda gayet iyidir sert sispansiyonları oldugu için yola iyi tutunur..
yedek servisi bıraz pahalı dıyebılırız özellıklede yetkılı servısler bıraz gecırıyor ben pek yetkılı kullanmıyorum mecbur kalmadıkca.
ben alalı 3 ay oldu 8.000km de yol tutuşundan memnun değilim açıkçası bana güven vermedi viraj alışı araç fazla yüksek geldi ama aynı zamanda fazla rahat uçaçk gibi derler ya hiç birşey hissetmiyorsunuz şehir içi 5.6-5.7lt şehirdışı 4.7-4.8lt yakıyor..turbo aralığında aracın çekişi tatmin edici ama klima açıkken at arabasından farksız sırf bu yüzden klima açmamaya çalışıyorum bence arabanın en keyifli kullanıldığı vites 4. vites 6. vitesi olmasada olurmuş motoru 6. vites için güçsüz kalıyor kullanmak istemiyorsunuz zaten
gerçekten öyle böyle değil hiç memnun değilim önceki aracım astra g kasaydı 3cm'de alçaltma vardı virajlara girerken gaza basardım yapışır dönerdi zevk verirdi resmen bu aracı aldığım gün bursaya gittim yolda hafif virajlı şehirler arası yolda sert sayılabilcek bi fren yaptım araba 3-5derece kıç attı frenden ayağımı çekince toparladı bi kaç kerede böyle şeyler yaşadım ciddi ciddi aldığım hafta moralim bozuldu yay bakmaya başlamıştım, kısacası ben hiç memnun değilim arabanın savrulmaya çalıştıgını hissediyorum eski arabamdan çok daha düşük hızlarda...