Fordun sadece connect ini kullanıyorum 70 ps olanının bile felaket çekişi var ona sözüm yok ama asla yerli marka taraftarı değilim bu sadece benim seçimim.Konusunu tartıştığımız astraya gelince almak için araştırıp buralara göz atanlar lütfen test etsinler herkesin fikri kendince çünkü.Bu tür forumların etkileyici olduğunu düşünüyorum. Bu makinenin bu kadar tatminkar olacağını bilseydim çok daha önce şartlarımı zorlardım. hiç birşey kusursuz değildir ilk hızlanması kötü,ama vites aralıklarını gaz pedalına yaptığınız baskıya göre ayarlaması kick down olayı süper, spor sürüş moduda öyle, biraz yol sesi var motor sesi hiç yok denecek kadar az, donanımı doyurucu bagaj emsallerine göre iyi ben henüz çok rahatsız olduğum bir yönünü keşfedemedim dosta tavsiye edilirmi EVET. Fordun egsoz gazına gelince İKLİM KONTROLLÜ DİGİTAL KLİMADAN ZOR GEÇER
Sürekli kırılan klapesi olan o iklim kontrollü klima mı , yoksa sürekli ayarı kaçan step motorlu iklim kontrollü klimamı astra h i severim ama o kadar da büyütmeyin sonuçta 2003 yılında banta giren tam 10 yıllık teknoloji