Opel Astra HB Anfi ve hoporlör problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rigobert

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba bir konuda sizin tavsiyenize ihtiyacım var aracımda zapco anfi ve 30 cm dls subwoofer var fakat anfim 2 çıkışlı olduğu için aracın orjinal kolonlarını değiştiremiyorum çunki anfiye takılamıcağını söylediler teyip çıkışlarınada bağladığım takdirde pek birşey farketmiyeceğini öğrendim teyp aracın orjinal teyibidir.(aracın orjınal kolonları bass ı kaldırmıyor sesi çok açtığımda seste kesilmeler meydana geliyor) sizlerden bu konuda ucuz yollu bir çözüm önerisi istiyorum önerilerinizin yanına yaklaşık maliyetlerinide yazarsanız çok memnun kalırım

ilginiz için teşekkürler

arkadaşlar merhaba bir konuda sizin tavsiyenize ihtiyacım var aracımda zapco anfi ve 30 cm dls subwoofer var fakat anfim 2 çıkışlı olduğu için aracın orjinal kolonlarını değiştiremiyorum çunki anfiye takılamıcağını söylediler teyip çıkışlarınada bağladığım takdirde pek birşey farketmiyeceğini öğrendim teyp aracın orjinal teyibidir.(aracın orjınal kolonları bass ı kaldırmıyor sesi çok açtığımda seste kesilmeler meydana geliyor) sizlerden bu konuda ucuz yollu bir çözüm önerisi istiyorum önerilerinizin yanına yaklaşık maliyetlerinide yazarsanız çok memnun kalırım

ilginiz için teşekkürler

ewet orjınal kolonları anfı patlatır ucuz ıstıyosanız onlere 1 takım mid kolon alın hem tızı ve bası bırlestırır ve ayarlar boylelıkle guzel bır ses almıs olursunuz

önlere 13cm yada 16cm hangisi uyarsa compenant taktırmanı tavsiye ederim maliyet olarak 120 ile 160 arasında marka marka comp.lar bulabilirsin piyasada

önlere ve arkalara 2 çift comp takmak lazım.sadece önler çalıştığında ciddi fark oluyor.bir de bunlar için 4 kanal amfi alman gerekiyor.sonuç pek de ucuz yollu bir çözüm değil yani.
complar için 2x150 desek iyi ihtimal 300 yapar.
250-300 de bunları besleyecek bir amfi.

usta sok kolonları arkaya saglam 2 kolon koy kapılardan felan ses gelmesın yanı arkadan hem ses hem bass gelır senın problem ucuz yollu degıl cunku en basta sana bı teyp lazım sonra bı anfı daha yada senın anfıyı verıp 4 cıkıslı anfı ustunede com. yanı gene 1000 lıra gıder sırf com. taksan gene guzel ses vermez

Geri