Hayırlı pazarlar, Sabah avrasya yürüyüşüne katıldım her yerim ağrıyor. Çok bitmişiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi akşamlar garaj yakıt durumunuz nasıl? kaç litre mazot yada benzinle kaç km yol gidiyorsunuz?? kuruştan pek anlamıyorum ben ya öyle hesaplamıyorum
şehir içi değildir heralde bu denemedim pek 20likle ne kadar giderim diye ama 61 litre mazotla 1170 km yol yaptım. kadıköy-bolu merkez-ankara c.tesi trafiği sora tekrar boluya dönüş sonrada istanbul ve ortalama 5.6 civarındaydıbence iyi sayılır, yani 185liraya 1170km yol.. tam öğrenci işi sen genellikle nerde kullanıyosun? şehir içi şehir dışı? ben şehir içinde 5lt mazotla 95km yol gittim istanbulda öğlen vakti.. kadıköy-küçükçekmece-gaziosmanpaşa-bakırköy-levent-üsküdar ve sonra tekrar kadıköy bu gezdiğim ilçelerde gittiğim yerler adliyeleri20 liraya 160 170 km yol devırıyorum....
şehir içi değildir heralde bu denemedim pek 20likle ne kadar giderim diye ama 61 litre mazotla 1170 km yol yaptım. kadıköy-bolu merkez-ankara c.tesi trafiği sora tekrar boluya dönüş sonrada istanbul ve ortalama 5.6 civarındaydıbence iyi sayılır, yani 185liraya 1170km yol.. tam öğrenci işi sen genellikle nerde kullanıyosun? şehir içi şehir dışı? ben şehir içinde 5lt mazotla 95km yol gittim istanbulda öğlen vakti.. kadıköy-küçükçekmece-gaziosmanpaşa-bakırköy-levent-üsküdar ve sonra tekrar kadıköy bu gezdiğim ilçelerde gittiğim yerler adliyeleri
20 liraya 160 170 km yol devırıyorum....