- Konuyu Başlatan
- #2,511
Yarın geçiyorsak sarıyer e , 4-5-6 gibi uyar ... Arabalara bi cila cekerız erkenden temiz cekerız resimleride
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ohoo sizde vur dedik öldürdünüz ne bu acele ya:sorry: buluşucaksınız parlak parlak astralarla resminizi koyacaksınız ondan sonra yanacam derdime ve başlayacam iü ye sövmeye
3te maçkada annemi bi nikaha yetiştirecem sonra alacam oradan tekrar eve gelecez:sorry: sarıyer bana ters kalıyor bu durumda:sorry: + yaklaşan sınavlar biriken konular.. ufaktan yol almam lazım yoksa bayram bana epey patlayacakYarın işin var mı ? 4-5-6 saatlerı arası ?
3te maçkada annemi bi nikaha yetiştirecem sonra alacam oradan tekrar eve gelecez:sorry: sarıyer bana ters kalıyor bu durumda:sorry: + yaklaşan sınavlar biriken konular.. ufaktan yol almam lazım yoksa bayram bana epey patlayacak
iyi geceler garaj
aynı şeyi bugün çivrilden uşağa dönerken ben hissettim gri siyah gri şeklinde bütün yolu geldik sanırım onlar denizliden beraber geliyorlardı ben araya kaynak oldum kardeş kardeş bütün yolu geldik