6 Ocak 2011 Konuyu Başlatan #3,451 ern1402 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Mar 2010 Mesajlar 6,083 Tepkime puanı 0 Puanları 0 okula geldim, pideciden istediğim saatde pide cıkarsa bugun guzel bır olucak dıye umut ediyorum
6 Ocak 2011 #3,452 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 ThePlekumat' Alıntı: Konyanın yollarından çok memnunum da şöförlerinden şikayetçiyim. Şerit çizgilerini arabanın tam ortasına denk getiren başka bir memleket görmedim Ben Birde bizim Üniversiteden Şehre inmek çok zevkli . CC'de anlık 3, 2 ortalamayla Kule Site'ye gidebiliyorum. Ama dönüşte 6, 7 altına inmiyor.. Genişletmek için tıkla ... birde Ankara'ya gel :hıh:
ThePlekumat' Alıntı: Konyanın yollarından çok memnunum da şöförlerinden şikayetçiyim. Şerit çizgilerini arabanın tam ortasına denk getiren başka bir memleket görmedim Ben Birde bizim Üniversiteden Şehre inmek çok zevkli . CC'de anlık 3, 2 ortalamayla Kule Site'ye gidebiliyorum. Ama dönüşte 6, 7 altına inmiyor.. Genişletmek için tıkla ... birde Ankara'ya gel :hıh:
6 Ocak 2011 #3,453 S senem_ Bilgi Girilmemiş ern1402' Alıntı: okula geldim, pideciden istediğim saatde pide cıkarsa bugun guzel bır olucak dıye umut ediyorum Genişletmek için tıkla ... pide mi eren sabahın köründe pide mi yiyorsun insaf ya
ern1402' Alıntı: okula geldim, pideciden istediğim saatde pide cıkarsa bugun guzel bır olucak dıye umut ediyorum Genişletmek için tıkla ... pide mi eren sabahın köründe pide mi yiyorsun insaf ya
6 Ocak 2011 Konuyu Başlatan #3,454 ern1402 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Mar 2010 Mesajlar 6,083 Tepkime puanı 0 Puanları 0 senem_' Alıntı: pide mi eren sabahın köründe pide mi yiyorsun insaf ya Genişletmek için tıkla ... yav kır pidesi ya ufak
senem_' Alıntı: pide mi eren sabahın köründe pide mi yiyorsun insaf ya Genişletmek için tıkla ... yav kır pidesi ya ufak
6 Ocak 2011 #3,455 S senem_ Bilgi Girilmemiş ne biliim ya pide diyince ne biliim etli ekmek gibi düşündüm
6 Ocak 2011 Konuyu Başlatan #3,456 ern1402 Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Mar 2010 Mesajlar 6,083 Tepkime puanı 0 Puanları 0 senem_' Alıntı: ne biliim ya pide diyince ne biliim etli ekmek gibi düşündüm Genişletmek için tıkla ... Yok ufak bu , birazdan gelmesse delircem ama zaten bu saatde okula gelmısım sırf sınav var dıye..
senem_' Alıntı: ne biliim ya pide diyince ne biliim etli ekmek gibi düşündüm Genişletmek için tıkla ... Yok ufak bu , birazdan gelmesse delircem ama zaten bu saatde okula gelmısım sırf sınav var dıye..
6 Ocak 2011 #3,457 S senem_ Bilgi Girilmemiş gene mi sınav ne ara ders yapıyorsunuz siz bizde ocada vize haziranda final eylülde büttü sizi anlayamıyorum ben
gene mi sınav ne ara ders yapıyorsunuz siz bizde ocada vize haziranda final eylülde büttü sizi anlayamıyorum ben
6 Ocak 2011 #3,458 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 senem_' Alıntı: gene mi sınav ne ara ders yapıyorsunuz siz bizde ocada vize haziranda final eylülde büttü sizi anlayamıyorum ben Genişletmek için tıkla ... ohh bide yaz okulu varsa tadından yenmez..
senem_' Alıntı: gene mi sınav ne ara ders yapıyorsunuz siz bizde ocada vize haziranda final eylülde büttü sizi anlayamıyorum ben Genişletmek için tıkla ... ohh bide yaz okulu varsa tadından yenmez..
6 Ocak 2011 #3,459 S senem_ Bilgi Girilmemiş yok yaz okulu şeklinde değildi bizim işkencemiz bütün yazı büt stresi ile çekmek şeklindeydi
6 Ocak 2011 #3,460 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 senem_' Alıntı: yok yaz okulu şeklinde değildi bizim işkencemiz bütün yazı büt stresi ile çekmek şeklindeydi Genişletmek için tıkla ... bizde de vize-final-büt-yaz okulu vardı.. eşeği bağlasan mühendis çıkar diyordu hocalar.. haksız da sayılmazlar hani..
senem_' Alıntı: yok yaz okulu şeklinde değildi bizim işkencemiz bütün yazı büt stresi ile çekmek şeklindeydi Genişletmek için tıkla ... bizde de vize-final-büt-yaz okulu vardı.. eşeği bağlasan mühendis çıkar diyordu hocalar.. haksız da sayılmazlar hani..