Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok demek baksana yav... çıt yok.. bişiii sorcam ya arabayı yıkdıktan sonra neyle siliyorsun... ne denedi isem olmadı en son güderi aldım o da hoşuma gitmedi
yok demek baksana yav... çıt yok.. bişiii sorcam ya arabayı yıkdıktan sonra neyle siliyorsun... ne denedi isem olmadı en son güderi aldım o da hoşuma gitmedi
Park sensörü trafik seti ve paspas takımı bir kaç saat içinde bitti tekirdağ da başka şehirlerde farklı olacağını sanmıyorum. fiyat uygun olunca kapıda kuyruk oluşuyor bimlerin önünde
Park sensörü trafik seti ve paspas takımı bir kaç saat içinde bitti tekirdağ da başka şehirlerde farklı olacağını sanmıyorum. fiyat uygun olunca kapıda kuyruk oluşuyor bimlerin önünde
Evet öle gercekten.. Ben gecen gün mıkrofıber bez aldm tabi nekadar mikrofiber özellikte orası tartışılır ama güzel sağlam bşeye benziyo. Deneyip görcez artık
Park sensörüne yetişemedim,bulamadım kalmamıştı Piyasa fiyatı nedir bılmıyorum ama bana uygun geldı. Sensörler falan hepsi içinde digijital göstergeli, türkce sesli ikaz falan..